Στα €44.190.971,1 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Τι ανακοίνωσε το ΧΑΚ

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει ότι το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρείας Bank of Cyprus Holdings Plc (BOCH/ΤΡΚΗ), το οποίο ανερχόταν σε €44.219.773,4 διαιρεμένο σε 442.197.734 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,10, έχει μειωθεί σε €44.190.971,1 διαιρεμένο σε 441.909.711 συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,10, με βάση απόφαση της εταιρείας, λόγω ακύρωσης 288.023 μετοχών που κατέχονταν από την εταιρεία μέσω του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών, ως παρουσιάζεται πιο κάτω:

  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου 2024.
  • 30.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2024.
  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2024.
  • 40.923 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 21 Οκτωβρίου 2024.
  • 35.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2024.
  • 16.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου 2024.
  • 14.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου 2024.
  • 20.900 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2024.
  • 7.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2024.
  • 21.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 31 Οκτωβρίου 2024.
  • 18.200 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2024.
  • 15.000 συνήθων μετοχών οι οποίες είχαν αποκτηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Σχετική είναι η ανακοίνωση της εταιρείας με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου 2024.

Η αλλαγή αυτή τίθεται σε ισχύ στο σύστημα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου από την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2024.

Αναγκαίες σχετικές προσαρμογές γίνονται και στο σύστημα του Κεντρικού Αποθετηρίου και Κεντρικού Μητρώου Αξιών του ΧΑΚ.

Δειτε Επισης

Αύξηση δανειστικών και καταθετικών επιτοκίων νοικοκυριών τον Δεκέμβριο
Στην κορυφαία βαθμίδα χορηγών του FIBA EuroBasket 2025 ως Main Event Sponsor η Τράπεζα Κύπρου
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2025-Τι θα απαιτήσει από τις εποπτευόμενες οντότητες
Χόλτσμαν (ΕΚΤ): Αυξάνονται οι πληθωριστικοί κίνδυνοι-Η κεντρική τράπεζα πρέπει να δείξει σύνεση
Εξωστρεφείς και ανθεκτικές στους κλυδωνισμούς οι κυπριακές επιχειρήσεις-Τι κατέδειξε έρευνα της ΕΤΕπ
Αλέξης Βαφεάδης: Εξαίρεση στον κανόνα οι δημόσιες συμβάσεις που διακόπηκαν-Το κρατικό επενδυτικό πρόγραμμα
Σνάμπελ (ΕΚΤ): Οι μειώσεις επιτοκίων δεν αντιμετωπίζουν τα διαρθρωτικά προβλήματα της Ευρώπης
Άνοιξε ο δρόμος το Leonardo Club Latsi-Ο σχεδιασμός για το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Fattal Hotel
Στ. Ιωάννου: Η επένδυση στην Grant Thornton Η.Β. που θα συμβάλει και στην ανάπτυξη της Grant Thornton Κύπρου
Δημήτρης Ζορπάς: Πολύ σημαντική χρονιά για τον Όμιλο Ζορπάς το 2025-Να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στον τομέα μας