powered by

Εγκαινιάζεται στην παρουσία Χρ. Σταϊκούρα η πρώτη φάση του περιμετρικού Λευκωσίας-Οι επαφές του στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Ελληνας Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της οποίας θα παραστεί αύριο (6/11) και θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του έργου «Κατασκευή περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, Φάση Α’».

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Μεταφορών, τα εγκαίνια του έργου θα τελέσει αύριο στις 12:00 ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης, στην παρουσία του κ. Σταϊκούρα, καθώς και του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Κινητικότητας και Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Herald Ruijters, κοντά στον κυκλικό κόμβο Σκοπευτηρίου, στη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, ο Έλληνας Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας φθάνει στην Κύπρο σήμερα Τρίτη (5/11) και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Χριστόφορο Χατζηκυπριανού, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Αύριο, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας της τριμερούς συνάντησης μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δειτε Επισης

Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Ask Wire: Ανοίγει το μετοχικό της κεφάλαιο στο κοινό-Κυπριακή PropTech εταιρεία λανσάρει καμπάνια crowdfunding
Συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Καμπότζης στους τομείς ανάπτυξης και επενδύσεων Δημητριάδης και Essa
Κατοικίες και διαμερίσματα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Τι πωλείται πιο γρήγορα στη Λεμεσό-Τα δεδομένα πίσω από την εμπορική επιτυχία των αναπτύξεων
Οικιστικά συγκροτήματα συλλογικής διαμονής για ξένους εργαζόμενους στο πρότυπο των φοιτητικών εστιών
Πιο ελκυστικό για τον κατασκευαστικό τομέα το πλαίσιο κινήτρων για προσιτή στέγη-Οι αλλαγές που επήλθαν
Τα έργα της Πολιτικής Συνοχής που μεταμορφώνουν την Κύπρο-Επενδύσεις €1,8 δις μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»
Έντονο το ενδιαφέρον από νέους για τα στεγαστικά σχέδια του κράτους-Έρχονται αλλαγές για αύξηση των δικαιούχων