Powered by

ΠΟΒΕΚ: Δωρεάν ψηφιακά εργαλεία TOURing για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση τουρισμού

Σειρά πιλοτικών συναντήσεων για αναβάθμιση των ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων οργάνωσε η ΠΟΒΕΚ την Τετάρτη στο Μέγαρο της στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου TOURing, με τη συμμετοχή μάνατζερ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού.

Σε ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ, αναφέρεται ότι οι καταρτίσεις έγιναν για να παρουσιαστούν και να αξιοποιηθούν τα πρακτικά διαδικτυακά εργαλεία που έχουν παραχθεί, καθώς ολοκληρώνεται το έργο TOURing.

Για τους σκοπούς του έργου μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης, υπογραμμίζοντας ότι οι επιχειρήσεις έχουν στην διάθεση τους εντελώς δωρεάν, σειρά από εργαλεία μάθησης και κατάρτισης του προσωπικού τους.

Η ΠΟΒΕΚ μαζί με την Opinion & Action είναι οι δύο εταίροι από την Κύπρο που συμμετέχουν στο πολυμελές εταιρικό σχήμα του TOURing από συνολικά 6 ευρωπαϊκές χώρες, την Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Κύπρο και Πορτογαλία.

Τις πιλοτικές εκπαιδεύσεις έκαναν οι εκπαιδευτές δια βίου μάθησης Φίλιππος Δημητρίου και Ευέλθων Ιακωβίδης, του Ινστιτούτου Έρευνας της ΠΟΒΕΚ και ο Στέλιος Πιερίδης της Opinion & Action.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να οργανώσουν ένα δικό τους εξειδικευμένο σχέδιο δράσης για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση, ενώ συμμετείχαν σε ομάδα εστίασης για ανατροφοδότηση.

Το έργο TOURing συμπληρώνεται αυτό το διάστημα με τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Μάθησης με 7 Ενότητες – Μαθήματα κατάρτισης που θα προσφερθούν σε 5 γλώσσες περιλαμβανομένων των Ελληνικών.

Μέσα από την πλατφόρμα αυτή, οι μάνατζερ θα μπορούν να εγγράψουν στελέχη των επιχειρήσεων τους για να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Δειτε Επισης

Hanami: Η ιαπωνική παράδοση επιστρέφει στα wagamama-Το ειδικό wagamama μενού hanami
Crystal Springs Beach Hotel: Ετοιμάζει επέκταση €13,5 εκατ. το τετράστερο ξενοδοχείο στον Πρωταρά
«Αδειοδότηση αφαλατώσεων στα ξενοδοχεία εντός μίας βδομάδας και τοποθέτηση πριν την περίοδο αιχμής»
Το μεγάλο λειτουργικό κόστος «τρώει» την καλή επισκεψιμότητα στην εστίαση-«Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε...»
Ο CEO της AnimaWings στο InBusinessNews: «Σημαντική αγορά για την εταιρεία η Κύπρος-Οι τρεις κύριοι στόχοι μας»
Pinolo: Μια ξεχωριστή ιταλική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Ο Κύπριος οινοποιός Σοφοκλής Βλασίδης στο Ρούς για ένα μοναδικό οινικό και γαστρονομικό ταξίδι
Aνοίγει και προστίθεται στην αλυσίδα των Amyth Hotels της Thanos Hotels & Resorts το Amyth of Nicosia (pics)
Emirates: Αναβαθμίζει τις πτήσεις προς Σεούλ και Λονδίνο με τα νέα Boeing 777
Έκκληση Μαρίας Παναγιώτου στους ξενοδόχους για αξιοποίηση των χορηγιών για μονάδες αφαλάτωσης