powered by

Φιλανθρωπική φωτογραφική έκθεση «Λεμεσός Αγάπη Μου» από Totalserve και PGE&Co

Ο Όμιλος Totalserve και η εταιρεία PGE&Co προσκαλούν το κοινό στη φιλανθρωπική φωτογραφική έκθεση "Λεμεσός Αγάπη Μου", που τιμά τη ζωντάνια και την ομορφιά της Λεμεσού.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρουσιάζει στιγμές της πόλης χωρίς φίλτρα, όπως τις αποτύπωσαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου Totalserve και της PGE&Co, χρησιμοποιώντας μόνο τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι φωτογραφίες προσφέρουν μια προσωπική και αυθεντική ματιά στην καθημερινή ζωή, τις κρυφές γωνιές, τους δρόμους και τα τοπία της Λεμεσού, αποκαλύπτοντας τη γοητεία της μέσα από φυσικές, αμοντάριστες προοπτικές.

Η εκδήλωση θα εγκαινιαστεί από τον Δήμαρχο Λεμεσού, κ. Γιάννη Αρμεύτη, την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στη Γκαλερί ΜΟΡΦΗ.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την έκθεση έως το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου.

Όλες οι φωτογραφίες θα διατίθενται προς πώληση, με το 100% των εσόδων να δωρίζεται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Funraising.

Με την παρουσία σας, όχι μόνο θα στηρίξετε έναν αξιόλογο σκοπό, αλλά θα γιορτάσετε τη δημιουργικότητα και την αγάπη που εμπνέει η Λεμεσός.

Απολαύστε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και συμβάλλετε κι εσείς στην ενίσχυση της κοινότητάς μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου Totalserve.

#lemesosagapimou

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για ευρωπαϊκό ενιαίο σημείο πρόσβασης επιχειρήσεων της Ε.Ε.
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος
Σταυριάνα Ναθανήλ: Γιατί η μάχη για την ανάπτυξη δεν κερδίζεται με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς
Περικλής Έλληνας: Το ΑΙ αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σχεδιάζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε
Ορέστης Μιχαήλ: Η νέα τάξη πραγμάτων στο… χάος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Το μιντιακό οικοσύστημα της Κύπρου σε νέα…συχνότητα-Οι ηγέτες του χώρου αποτυπώνουν ευκρινώς την εικόνα