Powered by

Εγκαινιάζεται το νέο γραφείο της ΕΤΕπ στην Κύπρο-Έρχεται μαζί με Κυριάκο Κακουρή η Nadia Calviño

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), κα Nadia Calviño, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ κ. Κυριάκο Κακουρή, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 22 Νοεμβρίου, 2024.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και με τον Υπουργό Οικονομικών, ενώ θα επισκεφθούν και την Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που έλαβε χρηματοδότηση από την ΕΤΕπ.

Θα ακολουθήσει σύντομη τελετή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Υπουργείου, για τα εγκαίνια ανοίγματος του νέου γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο.

Στην τελετή έχει καλεστεί μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων από διάφορους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Το άνοιγμα γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο, αποτελεί σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, αφού θα παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης της Τράπεζας στις ανάγκες της κυπριακής οικονομίας.

Η παρουσία της ΕΤΕπ στην Κύπρο μέσω του νέου γραφείου, επισφραγίζει τη βαθιά δέσμευση της ΕΤΕπ στη χώρα μας.

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια στη μείωση της ανεργίας τον Απρίλιο η Κύπρος-Ιστορικό χαμηλό στον αριθμό των άνεργων νέων
Αλλαγές στη διαδικασία του ανεργιακού επιδόματος... Οι ανακοινώσεις από Γιάννη Παναγιώτου
Θ. Μιχαηλίδης: Αυξημένες οι πληρότητες των ξενοδοχείων το πρώτο εξάμηνο-Η εικόνα για το τριήμερο του Κατακλυσμού
Κάθοδος CP Herbalist στη Λευκωσία-Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Έτοιμο το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο «Σπύρος Κυπριανού»-Ένα πραγματικό στολίδι για την Κύπρο (pics&vid)
Έρχεται η Eurobank Limited...Το όραμα, η δυναμική σε αριθμούς και τα «κέρδη» για τους πελάτες της νέας τράπεζας
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασικός πυλώνας της οικονομίας ο τομέας των ακινήτων-Ουσιαστική συμβολή για λύσεις στο στεγαστικό
Θέλει επέκταση των συλλογικών συμβάσεων ο Γιάννης Παναγιώτου-Τι βλέπει ως προβληματικό και ανησυχητικό
Γιάννης Παναγιώτου: Επιδίωξη η ελάφρυνση αναλογιστικής μείωσης του 12% με στοχευμένο τρόπο
Με οριακή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Τρίτη