powered by

Meteora Residences: Το νέο έργο μεικτής χρήσης της Aristo Developers στο κέντρο της Πάφου

Την έναρξη πωλήσεων ενός νέου, μεικτής χρήσης έργου στο κέντρο της Πάφου, στην περιοχή Universal, ανακοινώνει η Aristo Developers.

Πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών, με μια εντυπωσιακή πορεία 40 και πλέον χρόνων και άνω των 265 αποπερατομένων έργων στο ενεργητικό της, η Aristo Developers είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο έργο του Ομίλου 𝐌𝐞𝐭𝐞𝐨𝐫𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬.

Το έργο 𝐌𝐞𝐭𝐞𝐨𝐫𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬 αποτελείται από επαύλεις και μεζονέτες 3 υπνοδωματίων, διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και εμπορικά καταστήματα.

Με την προνομιακή του θέση, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, την Τουριστική περιοχή της Πάφου, σε οργανωμένες παραλίες, στο εμπορικό κέντρο KINGS AVENUE MALL, σε πληθώρα ξενοδοχείων και χώρων εστίασης καθώς επίσης και στα τρία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Πάφου.

Για όσους αναζητούν ακίνητα προς πώληση στην Πάφο, το 𝐌𝐞𝐭𝐞𝐨𝐫𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞𝐬 αποτελεί την ιδανική επιλογή συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πληθώρα σύγχρονων ανέσεων, αισθητικά προσεγμένων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Aristo Developers στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση +357 26 841 800, να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com καθώς και να ακολουθήσετε την Aristo Developers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Κ. Ιωάννου: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο-Στοχευμένες δράσεις για ανάπτυξη της Δερύνειας
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Επιλεγμένα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate