Πάει Χονγκ Κονγκ και Λονδίνο η Χατζημανώλη-Θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της Κύπρου στις εκλογές του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας

Στο Χονγκ Κονγκ μεταβαίνει σήμερα η Υφυπουργός Ναυτιλίας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητήριου (Ιnternational Chamber of Shipping), για να συμμετέχει ως ομιλήτρια σε συνέδριο για το Παγκόσμιο Θαλάσσιο Εμπόριο (Hong Kong Global Maritime Trade Summit).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Χοvγκ Κονγκ, η Υφυπουργός, θα συναντηθεί με αξιωματούχους των τοπικών αρχών, με ναυτιλιακές εταιρείες και στελέχη της τοπικής και παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας.

H κα Χατζημανώλη, θα συμμετέχει επίσης σε εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στα πλαίσια της ναυτιλιακής εβδομάδας στο Χονγκ Κόνγκ.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα παραθέσει δεξίωση στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις επερχόμενες εκλογές του Συμβουλίου του Οργανισμού, για τη διετία 2026-2027.

Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο, θα έχει σειρά επαφών με ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και με την τοπική ναυτιλιακή κοινότητα.

Δειτε Επισης

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις και Επιχειρήσεις»-Η παρουσίαση της Στέλλας Μιχαηλίδου
Φιλοξενήθηκε από ΕΒΕΑ και άκουσε τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου της επαρχίας Αμμοχώστου ο Παπαναστασίου
Όταν η καινοτομία συναντά την τόλμη: Ο Ιωάννης Πετρή στο Inspire 2025
Συμφωνία επιδότησης για υλοποίηση του συστήματος ETIAS έως το 2029
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στενοί συνεργάτες για μια ανταγωνιστική και βιώσιμη οικονομία οι ξένοι επενδυτές (video)
Στρατηγική συνεργασία PERHA Group και LAC Leonidas Alexandrou
H λαμπερή βραδιά απονομής των 13ων Invest Cyprus International Investment Awards(video)
Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Ολοκληρώθηκε η καταβολή μερίσματος €0,18 ανά μετοχή
Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Συνάντηση με Green Dot Cyprus-Στο επίκεντρο η κυκλική οικονομία
Πετρολίνα: Σταθερός σύμμαχος του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης