Powered by

Φούρνοι Ζορπάς: Νέο κατάστημα και ενδυνάμωση παρουσίας σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή

Οι Φούρνοι Ζορπάς ενισχύουν την παρουσία τους στην ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Λακατάμιας και γενικότερα στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασής τους, μετά το άνοιγμα επί της λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’ στα Λατσιά, τον περασμένο Απρίλιο, η αλυσίδα ετοιμάζεται για το άνοιγμα ενός νέου φούρνου στην περιοχή της Λακατάμιας.

Ο νέος φούρνος Ζορπάς θα βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ 275 και θα διαθέτει όλα τα τμήματα (αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, σάντουιτς-σαλάτα και φαγητό) και Coffee Berry.

Σημειώνεται ότι ο χώρος θα έχει την ίδια μοντέρνα αισθητική με όλα τα νέα καταστήματα των φούρνων Ζορπάς.

Ένας φιλόξενος χώρος και παράλληλα λειτουργικός χώρος, που έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει άνεση και ζεστασιά.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το νέο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του πριν από το τέλος της χρονιάς.

Οι εργασίες προχωρούν πυρετωδώς και η ομάδα δουλεύει εντατικά για να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο, ώστε το κοινό της περιοχής να απολαύσει την εμπειρία Ζορπάς την περίοδο των γιορτών.

Με την επερχόμενη προσθήκη, η αλυσίδα θα φτάσει τους 33 φούρνους στη Λευκωσία και τους 71 παγκύπρια.

Παράλληλα, συνεχίζεται η επέκταση του Ομίλου Ζορπάς και εκτός συνόρων. Το «The French Workshop», το brand που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο, το 2015 στη Νέα Υόρκη, προχωρά σε δυναμική ανάπτυξη μέσω franchise σε περιοχές των ΗΠΑ, ετοιμάζοντας, μεταξύ άλλων, επέκταση στο κέντρο της αγοράς του Μανχάταν.

Στόχος του ομίλου είναι τα παραδοσιακά γαλλικά προϊόντα να φτάσουν σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές στις ΗΠΑ.

Δειτε Επισης

Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Emirates: Βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία με αναβαθμισμένα αεροσκάφη-Επέκταση της premium οικονομικής θέσης σε νέους προορισμούς
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας