Νέος πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ο Παναγιώτης Τρισόκκας

Στον διορισμό νέου προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων(ΕΑΣ) προχώρησε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι η θητεία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων έληξε στις 23 Σεπτεμβρίου, με την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στον διορισμό νέου Δ.Σ., περιλαμβανομένης και της θέσης του προέδρου, να προκαλεί ρυθμιστική, εποπτική, διοικητική και λειτουργική παράλυση στην ΕΑΣ και κατ’ επέκταση στην αγορά του στοιχήματος.

Όπως πληροφορούμαστε, πρόεδρος της Αρχής διορίστηκε σήμερα εν τέλει ο προερχόμενος από τον χώρο της καλαθόσφαιρας και με λαμπρή καριέρα στο άθλημα, Παναγιώτης Τρισόκκας.

Ο κ. Τρισόκκας κατήλθε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος στην επαρχία Αμμοχώστου με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ εργάζεται στην Eurobank Κύπρου ως λειτουργός δανειοδότησης.

Ως καλαθοσφαιριστής διετέλεσε αρχηγός της Εθνικής, του Κεραυνού Στροβόλου και του Πανεπιστημίου Frederick. Έχει αγωνιστεί στην ΈΝΠ, Κεραυνό, Μακεδονικό, Αχιλλέα και AEK. Έχει αναδειχτεί καλύτερος έφηβος, νέος και Κύπριος καλαθοσφαιριστής.

Ήταν πολυτιμότερος παίχτης του τελικού κυπέλλου, άριστος αθλητής και 8 φορές Αll Star player με 5 Super Cup,4 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα.

Με την Εθνική έχει 4 Χρυσά ΑΜΚΕ και με το Frederick έχει αργυρό και χάλκινο σε Ευρωπαϊκές Πανεπιστημιάδες.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, ενώ ήταν μέλος της Κ.Ο.Ε, πρόεδρος του ΠΑΣΚ, της Ε.Ε.Α.Κ, προπονητής Καλαθόσφαιρας και μέλος του ΣΠΚΚ. Ήταν λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς και στους ΑΜΚΕ.

Δειτε Επισης

Έκθεση σταδιοδρομίας «Find Your Career in Europe 2024»-Ανακάλυψε ευκαιρίες απασχόλησης στην Ευρώπη
Νέος πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ο Παναγιώτης Τρισόκκας
Στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Κύπρου-Η νέα κατάταξη
Νέα κανονικότητα στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων
Ο ρόλος της TN στην αναδιαμόρφωση των οργανωτικών αναγκών
KEAN: Στηρίζει την Europa Donna και ρίχνει φως στα σημάδια του καρκίνου του μαστού
Τελετή απονομής Πιστοποίησης Εκπαιδευτών STEAME Teacher Facilitator
Συναντήσεις ΙδΕΚ με χρηματοδοτικούς οργανισμούς έρευνας και καινοτμίας της Ιαπωνίας για σχεδιασμό κοινών προσκλήσεων
Το AI και το μέλλον των επιχειρήσεων στο Limassol Economic Forum
Αγώνας Αγάπης 2024: H Lexus Cycling Dream Team ποδηλατεί και φέτος για καλό σκοπό