Ο Φωκίων Καραβίας στην Ελληνική-«Να γίνουμε η μεγαλύτερη και καλύτερη τράπεζα της Κύπρου»

Τη δέσμευσή του για έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, που μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σταύρο Ιωάννου, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελληνική Τράπεζα, μετά και από την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού μεριδίου.

Τα ηγετικά στελέχη του Ομίλου, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Τράπεζας, Μιχάλη Λούη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν καταστήματα και επιχειρηματικά κέντρα της Τράπεζας καθώς και το κέντρο Τεχνολογίας και Ψηφιακής Ανάπτυξης στη Λευκωσία, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την έμφαση που δίνεται στον εκσυγχρονισμό δομών και πρακτικών, στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες της Τράπεζας και στην επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης.

Η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσης συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας με ανώτερα στελέχη, θέτοντας στο επίκεντρο τη μετεξέλιξη του οργανισμού και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

EUROBANK ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Όπως ανέφερε ο κ. Καραβίας, πρόθεση του Ομίλου της Eurobank είναι να στηρίξει την Ελληνική Τράπεζα με κάθε τρόπο σε θέματα προϊόντων, υπηρεσιών, εποπτικών αρχών και τεχνολογίας για να μεγαλώσει και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

«Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας όπου αυτό απαιτείται για τη μεταφορά τεχνογνωσίας με στόχο να γίνουμε η μεγαλύτερη και καλύτερη τράπεζα της Κύπρου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραβίας υπογράμμισε ότι κριτής της επιτυχίας είναι πάντα ο πελάτης και αυτό πρέπει να το έχουν όλοι κατά νου, το προσωπικό όλων των βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένων και των ανώτερων στελεχών της Τράπεζας. «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Ελληνική Τράπεζα και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα στηρίξετε αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε.

Στη δική του παρέμβαση ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Σταύρος Ιωάννου, δήλωσε τη βαθιά του ικανοποίηση για το ότι η Ελληνική Τράπεζα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ομίλου της Eurobank.

«Είμαι αισιόδοξος ότι στα επόμενα τρίμηνα θα αποδειχθεί ότι το εγχείρημά μας θα στεφθεί με επιτυχία», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι: «Η επιτυχία αυτή στηρίζεται στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών μεταξύ μας και περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας».

Με αυτή την επίσκεψη ο κ. Καραβίας υλοποιεί την υπόσχεση που έδωσε πρόσφατα μέσα από το μήνυμά του προς το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για την πρώτη από τις πολλές και τακτικές επισκέψεις που θα ακολουθήσουν, επαναβεβαιώνοντας τη βαρύτητα που δίνει ο Όμιλος στην επένδυσή του και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και προοπτικές που διαγράφονται.

Δειτε Επισης

Νέο στεγαστικό της Ελληνικής Τράπεζας... Σταθερότητα και επιβράβευση για τους νέους ιδιοκτήτες
Πώς διαμορφώθηκαν τα καταθετικά και τα δανειστικά επιτόκια τον Δεκέμβριο
Eurobank: Εγκρίθηκε η εκταμίευση για την 8η δόση του Ταμείου Ανάκαμψης
Θέλει Κωνσταντίνο Ηροδότου για πρόεδρο της Attica Bank ο κύριος μέτοχος της τράπεζας-Πρόταση στο Δ.Σ.
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του επιτοκίου αναφοράς για δάνεια που συνδέονται με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ
Το πιο δημοφιλές μέσο πληρωμής οι κάρτες-Τα ευρήματα έκθεσης της ΚΤΚ
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Αναδιοργάνωση και νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας
Προχωρά στη δημιουργία Επιτροπής Βιωσιμότητας η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου-Οι όροι εντολής
Morningstar DBRS: Πώς οι ελληνικές τράπεζες θα ενισχύσουν τα κέρδη τους
Με διαφορετικές ταχύτητες στην μείωση των επιτοκίων ΕΚΤ και Fed το 2025