Powered by

Το «Palm Beach Resort» μετατρέπεται σε resort υψηλών προδιαγραφών-Επένδυση 100 και πλέον εκατομμυρίων

Οι μεγάλες επενδύσεις στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου ολοένα και αυξάνονται, αφού οι επενδυτές αντιλαμβάνονται πως σε μια βιομηχανία που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, οι ψαγμένοι ταξιδιώτες αναζητούν πολύ περισσότερα από έναν προορισμό εκτός από ήλιο, θάλασσα και καλό φαγητό.

Οι νέες μεγαλεπήβολες αναπτύξεις που βρίσκονται στα σκαριά, τοποθετούν πλέον τη Λάρνακα για τα καλά στον χάρτη των πολυτελών προορισμών. Άλλωστε, η ανάπτυξη της ίδιας της πόλης τα τελευταία χρόνια, είναι θεαματική.

Τα έργα που έγιναν στην πόλη, οι σύγχρονες υπηρεσίες, οι χώροι πρασίνου, η αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου, ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας, το λιμάνι, συνθέτουν ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν, καθιστώντας δικαίως τη Λάρνακα ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης.

Στα σαφή πλεονεκτήματα της Λάρνακας, έρχεται να προστεθεί και η νέα πανέμορφη ακτογραμμή, συνολικής έκτασης 6 περίπου χιλιομέτρων που φτάνει μέχρι και τη Βορόκληνη. Μια ακτογραμμή που για χρόνια υπήρξε ανεκμετάλλευτη ένεκα των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου. Μετά τη μετακίνησή τους όμως, η συγκεκριμένη περιοχή αναμένεται να μετατραπεί σε έναν νέο προορισμό υψηλών προδιαγραφών.

SD_Penthouse_A_5K

Ο όμιλος Premium Access Group, με μετόχους τους Evgeni Leibovich και Shaul Keinan, με σεβασμό πρωτίστως στην ίδια την περιοχή, καθώς και στην ένδοξη ιστορία του «Palm Beach Resort», προχωρά στη μετατροπή του σε ένα resort υψηλών προδιαγραφών, που θα προσφέρει premium υπηρεσίες, μυώντας τους επισκέπτες και τους ενοίκους του στον συναρπαστικό κόσμο της διακριτικής πολυτέλειας.

Ένα resort το οποίο ομολογουμένως απουσίαζε από το τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Λάρνακας.

Η επένδυση αγγίζει τα 100 και πλέον εκατομμύρια, και είναι σχεδιασμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, με επίκεντρο την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Συγκεκριμένα, θα αποτελείται από ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο με 164 δωμάτια, πληθώρα εστιατορίων και καφετεριών, bar, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ένα εξειδικευμένο κέντρο ευεξίας και ισόγειες κατοικίες.

Πίσω από το ξενοδοχείο, θα βρίσκεται ο 9όροφος πύργος Seabreeze, ο οποίος θα περιλαμβάνει διαμερίσματα - στούντιο, 1, 2 και 3 υπνοδωματίων.

Μέρος του πολυτελούς θερέτρου θα είναι επίσης το 4όροφο κτίριο κατοικιών Waterfront Residence, με 20 ευρύχωρα διαμερίσματα, στούντιο 1 και 2 υπνοδωματίων, τα οποία θα διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Ήδη το ενδιαφέρον για ιδιοκατοίκηση είναι ιδιαίτερα αυξημένο, με γνωστές προσωπικότητες της Κύπρου και όχι μόνο, να έχουν προβεί σε σχετική αγορά.

PLB_CondosClub_B01_6K

Επιπρόσθετα, το παραλιακό μέτωπο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών, σε συνδυασμό με πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας και θαλάσσιων σπορ, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο προγραμματίζεται η ανέγερση ενός boutique εμπορικού κέντρου επί της παραλιακής λεωφόρου.

Οι premium υπηρεσίες που θα προσφέρει το «Palm Beach Resort» θα απευθύνονται τόσο στους επισκέπτες του resort, όσο και στους ενοίκους των διαμερισμάτων και των κατοικιών.

Μεταξύ αυτών, θα παρέχονται υπηρεσίες room service, καθαριότητας, καθώς επίσης ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ενώ θα διοργανώνονται συνεχώς διάφορες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία ενοίκων και επισκεπτών.

PLB_Exteriors_E06_6K

Ένα είναι βέβαιο: Πως το «Palm Beach Resort» είναι αυτό που έλειπε από τη Λάρνακα και θα αποτελέσει αναμφίβολα το must visit resort της Μεσογείου, ανταποκρινόμενο πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των ταξιδιωτών και των ενοίκων του, προσφέροντάς τους μια ανεπανάληπτη all day εμπειρία δίπλα στην καταγάλανη θάλασσα.

Δειτε Επισης

Βραβείο «Destination Award» στην Κύπρο-Η πρώτη φορά που η χώρα μας λαμβάνει την εν λόγω διάκριση
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Επέκταση του campus με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (photos)
Πλεόνασμα ύψους €1.37 δισ. τους πρώτους οκτώ μήνες του 2024-Αυξήθηκε κατά €469,9
Ο Φωκίων Καραβίας στην Ελληνική-«Να γίνουμε η μεγαλύτερη και καλύτερη τράπεζα της Κύπρου»
Ολόκληρη η κυπριακή επιχειρηματική πραγματικότητα σε 412 σελίδες-Οι 1000+μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο
Συνεργασία κλάδου ακινήτων και τραπεζικών ιδρυμάτων προς όφελος της οικονομίας
Κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες συμμετέχουν στο φετινό Compliance Forum
Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών σε αναζήτηση...ισορροπίας-Τι εισηγούνται οι εταιρείες στους επόπτες
Leonardo Club Latsi: Τι θα περιλαμβάνει η νέα επένδυση της Fattal Hotel στην Πάφο
Τα 8+2 πλην της πρότασης του ΑΚΕΛ για τις τράπεζες και η πρακτική αποκόμισης εύκολου πολιτικού…κέρδους