Powered by

Συνεχίζονται οι πτήσεις Λάρνακα-Τελ Αβίβ και οι αφίξεις σκαφών από Λίβανο

Διεξάγονται κανονικά και σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, οι πτήσεις ισραηλινών αεροπορικών εταιρειών από και προς το Τέλ Αβίβ, από το αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ στις μαρίνες Λάρνακας και Αγίας Νάπας συνεχίζονται οι αφίξεις από τον Λίβανο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες εννέα αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Τελ Αβίβ και εννέα αναχωρήσεις με προορισμό το Ισραήλ, κυρίως από ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες προσπαθούν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις.

Εν τω μεταξύ στη μαρίνα Λάρνακας έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (3/10) πλοιάριο από τον Λίβανο, στο οποίο επέβαιναν 21 άνθρωποι, Ευρωπαίοι και πολίτες άλλων χωρών, καθώς και διπλωματικό και διοικητικό προσωπικό Πρεσβειών.

Ακόμα το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στη μαρίνα Λάρνακας επίσης από τον Λίβανο ένα σκάφος στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Εξάλλου, στη μαρίνα Αγίας Νάπας συνεχίζουν να καταφτάνουν καθημερινά σκάφη από το Λίβανο, μεταφέροντας Ευρωπαίους πολίτες και διπλωματικό και διοικητικό προσωπικό Πρεσβειών.

Δειτε Επισης

Στο 2,1% ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Μάρτιο-Αυξημένος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024
Περαιτέρω επιβράδυνση και πλησιάζει τον στόχο της ΕΚΤ για 2% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη
Μηνιαία άνοδος 3,66% για το ΧΑΚ, ημερήσια πτώση τη Δευτέρα
Ξεπερνούν τα €2 δισεκατομμύρια τα αιτήματα στο Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης- Εκτός οι παλιοί μέτοχοι
Συνεχίζει την ανοδική του τροχιά ο ΣΠΟΔ-Τι συνέβαλε στην ενίσχυση του δείκτη τον Φεβρουάριο
Μειωμένος ο δείκτης τιμών παραγωγού στην βιομηχανία τον Φεβρουάριο
Απλοποιούνται οι διαδικασίες εγγραφής στο μητρώο αγροτών-Δημιουργούνται νέες κατηγορίες
Πασχαλινό επίδομα 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους-Επωφελούνται πέραν των 11 000 δικαιούχων
Το «σαφάρι» Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ για να φέρει επενδύσεις…Ποιους θα δει, τι θα τους πει και οι τομείς που ποντάρει
Τριάντα χιλιάδες δικαιούχοι αγρότες για εκταρικές επιδοτήσεις ύψους €60 εκατομμυρίων-Ο στόχος της ενίσχυσης