Δημόσια Παρουσίαση Χωροταξικού Σχεδίου στον Άγιο Αθανάσιο

Στα πλαίσια αξιολόγησης προτεινόμενης ανάπτυξης που αφορά την κατασκευή και λειτουργία Ενοποιημένης Ανάπτυξης Μεγάλων και Σύνθετων Χρήσεων, στον Άγιο Αθανάσιο, στο Δήμο Αμαθούντας, έχει ετοιμαστεί σχετική Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον. Η μελέτη εκπονήθηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμους του 2018 (Ν. 127(I)/2018) έως 2023, στα πλαίσια των οποίων εκτελείται Δημόσια Διαβούλευση (εδάφιο 7 του άρθρου 26 του πιο πάνω Νόμου).

Για το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί Δημόσια Παρουσίαση, με φυσική παρουσία, την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2024, και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (Γωνία Ελλάδος & Ενώσεως – Περίβολος Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης – Καθολικής), όπου θα παρουσιαστεί το Έργο και τα κύρια αποτελέσματα της μελέτης που εκπονήθηκε. Στη Δημόσια Παρουσίαση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Η προκαταρκτική Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.alaplanning.com.

Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να υποβάλει σχόλια και απόψεις αναφορικά με το περιεχόμενο της μελέτης ή τις επιπτώσεις που ενδέχεται να επιφέρει το έργο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alaplanning.com ή στο fax: 22-511739.

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού

Δειτε Επισης

Δημόσια Παρουσίαση Χωροταξικού Σχεδίου στον Άγιο Αθανάσιο
Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Σεπτέμβριο-Στα €57,5 εκατ. η αξία των 50 μεγαλύτερων πράξεων
Πώς η δημιουργία ενός Υφυπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα ευνοήσει την πρόοδο στη χώρα μας
Π. Λεπτός: Η αγορά ακινήτων στην Κύπρο σήμερα δεν είναι φυσιολογική-Τι ανεβάζει το κόστος των διαμερισμάτων
Τα στεγαστικά σχέδια που θα υλοποιήσει το 2025 το κράτος-Στα 67 εκατ. ευρώ το κόστος
Απαντά με στοιχεία για ΕΟΑ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές και 2.302 οικοδομικές άδειες
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν
Cyfield: Ολοκλήρωση Α’ φάσης του νέου Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία-Έργο πέραν των €10 εκατ.
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας