Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank

Μεγάλο εμπορικό κτίριο στη Λευκωσία, και άλλα εμπορικά, οικιστικά και αγροτικά τεμάχια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

1

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων,Ύψωνας, Λεμεσός

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR749
  • Ενδεικτική τιμή: €241.500

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 70μ βορειοανατολικά του Ά Δημοτικού στον Ύψωνα, επί της οδού Ελευθερίας αρ. 22 στο κτίριο «CHARA COURT». Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, καλυμμένη βεράντα, τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο.

Ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από 115 τ.μ και η καλυμμένη βεράντα από 29 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχουν 2 καλυμμένοι χώροι στάθμευσης και αποθήκη.

2

Οικιστικό χωράφι 6,125 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR706
  • Ενδεικτική τιμή: €431.710

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,500μ ανατολικά του πυρήνα του Δήμου και 735μ από την Λεωφόρο Πρωταρά. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο με πρόσοψη περί τα 7μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

3

Δύο ημιτελείς ανεξάρτητες οικίες και τέσσερα οικόπεδα, Δρομολαξιά, Λάρνακα

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR445
  • Ενδεικτική τιμή: €445.200

Το ακίνητο εμπίπτει στην οδό Ν. Κάζαντζάκη στην Δρομολαξιά, Λάρνακα. Διαθέσιμες 2 ημιτελής οικίες και 4 οικιστικά οικόπεδα. Το έργο αποτελείται από 16 ακίνητα συνολικά. Υπάρχει συμφωνία διανομής. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

4

Ανεξάρτητη οικία 352 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR321
  • Ενδεικτική τιμή: €645.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (το ένα en-suite).

Υπάρχει εγκατεστημένη κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

5

Αγροτικό χωράφι 18,061 τ.μ. Παρεκκλησιά, Λεμεσός

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR367
  • Ενδεικτική τιμή: €230.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Παρεκκλησιάς στην Επαρχία Λεμεσού. Το ακίνητο έχει σχήμα ακανόνιστο, επιφάνεια με κλίση και βρίσκεται περίπου 900μ βόρεια από την κοντινότερη οικιστική ζώνη. Είναι πάνω σε μονοπάτι και περίπου 35μ βορειοανατολικά από εγκεκριμένο δημόσιο δρόμο.

6

Οικιστικό Οικόπεδο 973 τ.μ. Πέγεια, Πάφος

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR121
  • Ενδεικτική τιμή: €184.000

Το οικόπεδο εφάπτεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας στην περιοχή Βρυσούδια, έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και με μερική θέα τη θάλασσα. Το οικόπεδο έχει απότομη κλίση προς τα νοτιοανατολικά με πρόσοψη 32 μέτρα. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

7

Εμπορικό κτίριο 2,475 τ.μ, Λευκωσία

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR304
  • Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στον δήμο Έγκωμης επί της οδού Νέας Έγκωμης με πρόσοψη 80μ περίπου. Το κτίριο αποτελείται στο ισόγειο από χώρο υποδοχής, γραφεία, αποθήκη και χώρους υγιεινής και ορόφους ορόφους γραφεία. Το ακίνητο διαθέτει σύστημα κλιματισμού, σύστημα πυρός, σύστημα συναγερμού, ανελκυστήρα και εξόδους κινδύνου.

8

Εμπορικό χωράφι 660 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος

  • Κωδικός Ακινήτου: PIR703
  • Ενδεικτική τιμή: €140.000

Το ακίνητο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά και Γεωργίου Σεφέρη με πρόσοψη περί τα 100μ. Βρίσκεται σε απόσταση 25μ βόρεια της υπεραγοράς METRO. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας