Στην Κύπρο με ανανεωμένο στυλ και κορυφαίες επιδόσεις η νέα Ford Mustang-Τα 60 χρόνια ιστορίας

Η εμβληματική Ford Mustang, σύμβολο δύναμης και ελευθερίας, πάτησε επίσημα στους κυπριακούς δρόμους, με την παρουσίαση της νέας έκδοσης σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Οινοποιείο Βλασίδη στο Κοιλάνι.

Ιδιοκτήτες Mustang, νέοι πελάτες και λάτρεις του θρυλικού αυτοκινήτου συμμετείχαν στη γιορτή που συνδύαζε την κληρονομιά 60 χρόνων με τη σύγχρονη τεχνολογία και επιδόσεις της Mustang.

9H9A2959

60 χρόνια ιστορίας

Το 2024 σηματοδοτεί τον εορτασμό των 60 χρόνων από την κυκλοφορία της πρώτης Ford Mustang, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Έκθεση της Νέας Υόρκης το 1964.

Από τότε, η Mustang έχει καταγράψει πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις και έχει γίνει το πιο αγαπημένο σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο.

Για να τιμήσει αυτή την κληρονομιά, η Ford ανακοινώνει μια σειρά ειδικών εκδόσεων, όπως το πακέτο Nite Pony και το πακέτο Bronze, που αποτυπώνουν την ουσία της αμερικανικής παράδοσης και σχεδίασης.

Απόλυτη εμπειρία οδήγησης

Η νέα Mustang είναι πλέον διαθέσιμη στην Κύπρο σε coupe και cabrio εκδόσεις, φέρνοντας έναν συνδυασμό σύγχρονου σχεδιασμού, ψηφιακής εμπειρίας και αυξημένων επιδόσεων. Το ψηφιακό πιλοτήριο που βασίζεται στην τεχνολογία Unreal Engine προσφέρει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του οχήματος μέσω της διαισθητικής διπλής οθόνης.

Ο κινητήρας V8 5.0 λίτρων, με το νέο σύστημα εισαγωγής αέρα και το σύστημα ενεργής εξάτμισης, προσφέρει δυναμικές επιδόσεις, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 4, με ασύρματη συνδεσιμότητα για Apple CarPlay και Android Auto, εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση και διασύνδεση.

9H9A3575

Mustang Dark Horse: Απόλυτη απόδοση

Το Mustang Dark Horse, που παρουσιάστηκε επίσης στην εκδήλωση, είναι το απόλυτο μοντέλο επιδόσεων. Με τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων και τη χειροκίνητη μετάδοση TREMEC έξι ταχυτήτων, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης σε πίστα και δρόμο, συνδυάζοντας κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση με εξαιρετικές επιδόσεις.

9H9A3535

Εορτασμός ενός θρύλου 60 ετών

Από την πρώτη κυκλοφορία της μέχρι σήμερα, η Ford Mustang παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η ιστορία της Mustang είναι γεμάτη επιτυχίες τόσο στον δρόμο όσο και στους αγώνες, με κορυφαίες επιδόσεις σε πίστες όπως το Le Mans.

Ο εορτασμός των 60 χρόνων της Mustang συνεχίζεται το 2024 με την παρουσία νέων μοντέλων και συναρπαστικών εκδόσεων για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επισκεφθείτε τις εκθέσεις της Michaels Automotive Limited σε όλες τις πόλεις.

Δειτε Επισης

Volkswagen: Αναθεώρησε τις προοπτικές της για το 2024-Πιο αδύναμη απόδοση από την αναμενόμενη
Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy