Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη

Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ημέρα τεχνητής νοημοσύνης, καινοτόμων ιδεών και πρωτοποριακών συζητήσεων καθώς το Cyprus Fintech Summit 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στη Λεμεσό.

Τώρα στην 5η συνεχομένη χρονιά, η φετινή σύνοδος κορυφής υπόσχεται να είναι μεγαλύτερη και πιο επιδραστική από ποτέ, ενώνοντας τα κορυφαία μυαλά που εξειδικεύονται στο fintech και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το Cyprus Fintech Summit (CFS), που διοργανώνεται από την XValley Technologies, έχει γίνει ένα κομβικό γεγονός στο ημερολόγιο του τομέα, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ επιχειρηματιών fintech, τεχνολόγων και οραματιστών.

Το φετινό θέμα, «InnovAIte – Διαμορφώνοντας το μέλλον του Fintech με AI», αντανακλά την αυξανόμενη επιρροή της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων τεχνολογιών αιχμής στο μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η 5η χρονιά του CFS θα είναι μια έκρηξη ιδεών, που συνυφαίνονται με στρατηγικές fintech οι οποίες αλλάζουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί κανείς σε αυτό τον τομέα.

Με την τεχνητή νοημοσύνη στον πυρήνα των συζητήσεων, η σύνοδος θα επικεντρωθεί στο πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει το τοπίο της fintech και πού μπορούμε να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές μέσα στο νέο έτος.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν συζητήσεις που προβληματίζουν εποικοδομητικά και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που αφορούν τις τελευταίες τάσεις, όπως η εξυπηρέτηση πελατών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και οι ψηφιακές πληρωμές. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες για να τεθούν ερωτήσεις, κάτι που επιτρέπει στο κοινό να αλληλεπιδράσει με τους ομιλητές.

Cyprus Fintech Summit

Τι να περιμένετε στο Cyprus Fintech Summit 2024

Η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από εμπνευσμένες κεντρικές ομιλίες και διαδραστικές συζητήσεις, που εμπλουτίσουν την κοινότητα fintech με αξιόπιστες γνώσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και την οικονομική τεχνολογία. Οι παρουσιάσεις και συζητήσεις θα εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως:

  • Οραματιζόμαστε την Κύπρο: Το Μέλλον της Ανάπτυξης
  • Επανάσταση στα οικονομικά: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει την καινοτομία προϊόντων και την αφοσίωση των πελατών
  • Πως επηρεάζει το ανθρώπινο δυναμικό και την ευημερία η καινοτομία στο Fintech
  • Καινοτόμες στρατηγικές AI στο Fintech Marketing
  • Γυναίκες που επαναπροσδιορίζουν το μέλλον της Fintech
  • Το μέλλον των συναλλαγών με την αυτοματοποίηση

Η αλληλοεπίδραση βρίσκεται στην καρδιά του CFS

Εκτός από τις διαδραστικές συζητήσεις, η επικοινωνία και αλληλοεπίδραση παραμένει κεντρικός πυλώνας του Cyprus Fintech Summit.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συνδεθούν με επαγγελματίες του fintech από όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από καινοτόμες start-ups έως καθιερωμένους ηγέτες του κλάδου και οραματιστές που ξεπερνούν τα όρια της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε στρατηγικές συνεργασίες, να ανταλλάξετε ιδέες με ομοϊδεάτες επαγγελματίες ή να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες στο οικοσύστημα fintech, αυτό το συνέδριο προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για την προώθηση ουσιαστικών σχέσεων.

Με καθορισμένα παράθυρα αλληλοεπίδρασης ενσωματωμένα στην ατζέντα της ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν άφθονο χρόνο για να συμμετάσχουν σε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο, να μοιραστούν πληροφορίες και να ανακαλύψουν συνέργειες.

Το φετινό CFS εξειδικεύεται στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, διασφαλίζοντας ότι κάθε συνομιλία είναι πολύτιμη και εντυπωσιακή. Από ανεπίσημες συνομιλίες με καφέ έως βαθύτερες συζητήσεις κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, αυτή η σύνοδος κορυφής έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει πραγματικές συνδέσεις που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες.

Το Cyprus Fintech Summit 2024 υπόσχεται να είναι μια εξαιρετική εμπειρία δικτύωσης, καθιστώντας την απαραίτητη για όσους θέλουν να παραμείνουν στην αιχμή του κόσμου του fintech. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε ανερχόμενο αστέρι, αυτή η εκδήλωση θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη συλλογική τεχνογνωσία της κοινότητας fintech, ξεκλειδώνοντας νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Ο Ανδρέας Λειβαδιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της XValley Technologies, μοιράζεται τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας, «το Cyprus Fintech Summit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εκδήλωση — είναι μια κίνηση προς την καινοτομία και τη συνεργασία στο fintech. Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το ‘InnovAIte’ ως θέμα μας, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σειρά ομιλητών μας που θα εμπνεύσουν και θα εκπαιδεύσουν τους παρευρισκόμενους μας. Ελάτε να γίνετε μέρος αυτού του μεταμορφωτικού ταξιδιού και να δημιουργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις μέσα στο ζωντανό οικοσύστημα fintech’».

Η φετινή εκδήλωση θα συγκεντρώσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του fintech, διασφαλίζοντας ότι το Cyprus Fintech Summit 2024 θα προσφέρει απαράμιλλη τεχνογνωσία.

Ορισμένοι από τους αξιόλογους ομιλητές μας είναι:

  • Δρ Άκης Τσεκούρας, Mastercard Advisors Cluster Lead
  • Βανέσα Αντωνιάδου - Ειδικός Πωλήσεων, Microsoft
  • Marat Karpeko - Συνιδρυτής, Wargaming.net & InData Labs
  • Denis Efremov - Principal, R136 Ventures
  • Δημήτρης Σκουρίδης - Επικεφαλής Επιστήμονας, Πρόεδρος Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας
  • Θεόδωρος Λουκαΐδης - Γενικός Διευθυντής, Κυπριακό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Αυτοί είναι μόνο μερικοί ηγέτες του κλάδου που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους στο φετινό συνέδριο, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα φύγουν με πλήθος γνώσεων και νέες προοπτικές.

Τα εισιτήρια κυλούν γρήγορα - μην το χάσετε

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκδήλωση fintech στην Κύπρο, τώρα είναι η ώρα να δράσετε.

Τα εισιτήρια κινούνται γρήγορα και με περιορισμένη διαθεσιμότητα για αυτήν την αποκλειστική εκδήλωση, δεν θα θέλετε να καθυστερήσετε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να μάθετε από κορυφαίους ηγέτες του κλάδου, να συνδεθείτε με βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και, το πιο σημαντικό, να τοποθετηθείτε στην αιχμή ενός ταχέως εξελισσόμενου τοπίου fintech.

Εξασφαλίστε τη θέση σας τώρα στο https://cyprusfintechsummit.com/ και φροντίστε να μην χάσετε αυτή τη κομβική στιγμή στο fintech!

Σχετικά με το Cyprus Fintech Summit

Το Cyprus Fintech Summit (CFS) είναι μια ετήσια συγκέντρωση εμπειρογνωμόνων στο fintech, επιχειρηματιών και προσώπων του κλάδου που εξειδικεύονται στην προώθηση της καινοτομίας και της συνεργασίας στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Κάθε χρόνο, η σύνοδος κορυφής συγκεντρώνει μια σειρά από ομιλητές παγκοσμίως, διάσημους οραματιστές και καινοτόμους, και αυτό χρησιμεύει ως μια πλατφόρμα που προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία fintech. Το CFS παρέχει μια πλατφόρμα για συζητήσεις που αποτελούν τροφή για σκέψη, ευκαιρίες δικτύωσης και εξερεύνηση λύσεων fintech[57531] .

Media Partners:

CBN

INBUSINESSNEWS

Δειτε Επισης

Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων
Η Κύπρος στα Artemis Accords-Φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς διαστημικής κοινότητας
Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη
Oι χρυσοί νικητές των Carob Awards 2024
Προς πλήρωση η θέση του CFO της Cyta-Ποιος φέρεται να την αναλαμβάνει
Τι ώθησε προς τα πάνω τον κύκλο εργασιών της CTC και γιατί περιμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το 2024
Χαλλούμι: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για την ποσόστωση με αιγοπρόβειο-Διατάγματα που οδηγούν σε μείωση παραγωγής
Έτοιμη να δώσει ξανά…ρεύμα στην επιδότηση του ηλεκτρισμού η Κυβέρνηση-«Μέτρα στοχευμένα και διάρκειας»