powered by

Cyta: Νέα εταιρική ταυτότητα και αρχή μιας νέας εποχής-Γίνεται…«ένα με σένα» (pics&video)

Η Cyta σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής, αποκαλύπτοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα σε μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, στο Πλανητάριο Κύπρου.

CYTA 9

CYTA 2

CYTA 6

Στην παρουσίαση αναδείχθηκε η ανανεωμένη φιλοσοφία του oοργανισμού, που στον πυρήνα της έχει την τεχνολογική πρωτοπορία και την εξατομικευμένη, ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία και με σκοπό την ακόμη καλύτερη ενδυνάμωση και εξυπηρέτηση των πελατών του oργανισμού.

CYTA 1

CYTA 5

Ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, επισήμανε: «Με την ανανέωση της οπτικής της ταυτότητας, η Cyta δεν αλλάζει απλώς εικόνα. Αλλάζει τρόπο σκέψης και θέτει νέους, πιο φιλόδοξους στόχους.

CYTA NEW LOGO

Αντιλαμβανόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας που πλέον πολλαπλασιάζουν τις προοπτικές και ανοίγουν δρόμους για όλους, η Cyta έχει κίνητρο να κάνει το επόμενο βήμα.

Να πετύχει τον επόμενο στόχο, να καταφέρει μεγαλύτερα και περισσότερα. Να φτάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Και ενθαρρύνει και εσένα να κάνεις το ίδιο. Επειδή η Cyta ταυτίζεται με εσένα. Είναι ένα με σένα».

CYTA 7

Με τη νέα τοποθέτηση «ένα με σένα», η Cyta ενισχύει τη δέσμευσή της προς τους πελάτες της. Προσφέρει λύσεις που απλοποιούν την καθημερινότητά τους και στηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Έτσι τους εμπνέει να στοχεύουν ακόμα ψηλότερα.

CYTA 8

Η υλοποίηση αυτής της δέσμευσης θα αρχίσει να γίνεται αισθητή τις επόμενες μέρες, φέρνοντας σταδιακά τις αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών της.

CYTA 4

CYTA 3

CYTA 10

CYTA 11

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα