powered by

Cyta: Νέα εταιρική ταυτότητα και αρχή μιας νέας εποχής-Γίνεται…«ένα με σένα» (pics&video)

Η Cyta σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής, αποκαλύπτοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα σε μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, στο Πλανητάριο Κύπρου.

CYTA 9

CYTA 2

CYTA 6

Στην παρουσίαση αναδείχθηκε η ανανεωμένη φιλοσοφία του oοργανισμού, που στον πυρήνα της έχει την τεχνολογική πρωτοπορία και την εξατομικευμένη, ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία και με σκοπό την ακόμη καλύτερη ενδυνάμωση και εξυπηρέτηση των πελατών του oργανισμού.

CYTA 1

CYTA 5

Ο CEO της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, επισήμανε: «Με την ανανέωση της οπτικής της ταυτότητας, η Cyta δεν αλλάζει απλώς εικόνα. Αλλάζει τρόπο σκέψης και θέτει νέους, πιο φιλόδοξους στόχους.

CYTA NEW LOGO

Αντιλαμβανόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας που πλέον πολλαπλασιάζουν τις προοπτικές και ανοίγουν δρόμους για όλους, η Cyta έχει κίνητρο να κάνει το επόμενο βήμα.

Να πετύχει τον επόμενο στόχο, να καταφέρει μεγαλύτερα και περισσότερα. Να φτάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Και ενθαρρύνει και εσένα να κάνεις το ίδιο. Επειδή η Cyta ταυτίζεται με εσένα. Είναι ένα με σένα».

CYTA 7

Με τη νέα τοποθέτηση «ένα με σένα», η Cyta ενισχύει τη δέσμευσή της προς τους πελάτες της. Προσφέρει λύσεις που απλοποιούν την καθημερινότητά τους και στηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Έτσι τους εμπνέει να στοχεύουν ακόμα ψηλότερα.

CYTA 8

Η υλοποίηση αυτής της δέσμευσης θα αρχίσει να γίνεται αισθητή τις επόμενες μέρες, φέρνοντας σταδιακά τις αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών της.

CYTA 4

CYTA 3

CYTA 10

CYTA 11

Δειτε Επισης

Η Altia χρυσός χορηγός του Run For Autism Half Marathon 2025
Τα Kawacom’s ενίσχυσαν το έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»-Επιταγή ύψους €13,932.28
Ικανοποίηση ΕΒΕ Λάρνακας για τις ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη για την πόλη και επαρχία-Υλοποίηση κομβικών έργων
Εκστρατεία Safe2Eat 2025: Ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην ασφάλεια τροφίμων στην Ε.Ε.
CSW69: Η επίτιμη πρόξενος των Φιλιππινών στην Κύπρο ανέδειξε την ενσυναίσθηση ως το κλειδί για ενδυνάμωση γυναικών
Christoudias Logistics: Πρωτοπόρος στις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης κρασιού
Εκπαίδευση εθελοντών SupportCY για αντιμετώπιση αγροτοδασικών πυρκαγιών από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
MUSKITA: Στήριξε ως xρυσός xορηγός τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Εντάσσεται στο «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» το έργο του Πανεπιστημίου Κύπρου «Πράσινη και έξυπνη διαχείριση ενέργειας»
Σε 24ωρη απεργία εργαζόμενοι του Ιδρύματος ΑμεΑ «Άγιος Λάζαρος» στη Λάρνακα