Ηχηρά ονόματα στο Global Yield 2025

H ελίτ του επενδυτικού τομέα δηλώνει παρών στο Global Yield 2025: Forecasting Financial Markets, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου 2024 στο πολυτελές City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό.

Με τη συμμετοχή πάνω από 500 επαγγελματιών και 30 παγκοσμίου φήμης ομιλητών, το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις και τις στρατηγικές που θα διαμορφώσουν τις κεφαλαιαγορές το 2025.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τα μεγαλύτερα ονόματα του χρηματοοικονομικού τομέα, τα οποία προέρχονται από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς.

Ομιλητές από κορυφαίους οργανισμούς

Στην κορυφή της λίστας των ομιλητών βρίσκεται ο Tilmann Galler, Global Market Strategist της J.P. Morgan Asset Management.

Με πολυετή εμπειρία στη στρατηγική ανάλυση παγκόσμιων αγορών, ο Galler θα εξετάσει τις μακροοικονομικές τάσεις που θα επηρεάσουν το 2025 και θα αναλύσει τις επενδυτικές στρατηγικές που θα επιτρέψουν στους επενδυτές να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Από την HSBC Global Private Banking and Wealth, ο Georgios Leontaris, Managing Director, Chief Investment Officer - Switzerland and EMEA, θα επικεντρωθεί στις επενδυτικές λύσεις για ιδιώτες και θεσμικούς πελάτες, προσφέροντας πολύτιμη γνώση για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων στις αγορές σταθερού εισοδήματος και μετοχών.

Η Jigna Gibb, Head of Commodities & Crypto Index Products της Bloomberg, θα αναλύσει τις τάσεις στις αγορές εμπορευμάτων και κρυπτονομισμάτων, δίνοντας έμφαση στο πώς τα προϊόντα δείκτη της Bloomberg επηρεάζουν τις στρατηγικές μεγάλων επενδυτών παγκοσμίως.

Με τεράστια εμπειρία στη διαχείριση καινοτόμων επενδυτικών λύσεων, η Gibb αποτελεί βασικό παράγοντα στη διαμόρφωση των επενδυτικών στρατηγικών σε commodities και crypto.

Ο Franck Nicolas, Global Fixed Income Senior Investment Specialist της BNP Paribas Asset Management, θα μιλήσει για τις στρατηγικές διαχείρισης προϊόντων σταθερού εισοδήματος, ενώ ο Richard House, Managing Director - CIO for Emerging Markets της Allianz Global Investors, θα παρουσιάσει τις αναδυόμενες αγορές και τις προοπτικές τους, εστιάζοντας στις τακτικές που θα πρέπει να υιοθετήσουν οι επενδυτές για να διαχειριστούν τον κίνδυνο σε ασταθείς οικονομίες.

Στο πλαίσιο των εναλλακτικών επενδύσεων, θα μιλήσει ο Benjamin Alt, Head of Global Private Equity Portfolios της Schroders Investment Management (Europe) S.A.. Ο Alt, με εμπειρία στη διαχείριση χαρτοφυλακίων ιδιωτικών επενδύσεων, θα εστιάσει στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα του private equity, ειδικά ενόψει των αλλαγών στις αγορές.

Επιπλέον, ο James People, Senior Alternatives Sales Specialist EMEA της Franklin Templeton Investments, θα επικεντρωθεί στη διαχείριση χαρτοφυλακίων hedge funds και commodities, προσφέροντας στρατηγικές που έχουν ως στόχο την αξιοποίηση των εναλλακτικών επενδυτικών ευκαιριών.

Σε ό,τι αφορά την πτυχή των επενδύσεων ESG, σημαντική παρουσία θα έχουν οι Dimitrios Batzis, Head of Southern CEE & Mediterranean countries της Schroders Investment Management (Europe) S.A., και ο Matt Miclea Sechovsky, Head of Country ESG της Fitch Solutions UK.

Οι δύο ειδικοί θα αναλύσουν τις ευκαιρίες και τις υποχρεώσεις που δημιουργούν τα ESG κριτήρια για τους επενδυτές, προσφέροντας μια περιεκτική εικόνα του νέου επενδυτικού τοπίου.

Από ρυθμιστικής πλευράς, το συνέδριο θα φιλοξενήσει την Verena Ross, Chair της European Securities and Markets Authority (ESMA), η οποία θα συζητήσει τις τελευταίες ρυθμιστικές αλλαγές στην Ευρώπη.

Ο Δρ. George Theocharides, Chairman της Κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (CySEC), και η Vassiliki Lazarakou, Chair της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (HCMC), θα συμμετάσχουν επίσης σε συζητήσεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές κεφαλαίου, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις για τη ρυθμιστική ατζέντα του μέλλοντος.

Θεματολογία του συνεδρίου

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει καίρια θέματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές κεφαλαίων. Στο Investment Outlook 2025, οι ομιλητές θα εξετάσουν τις παγκόσμιες επενδυτικές προοπτικές για το νέο έτος.

Στη συνέχεια, στο Leadership Strategies, θα παρουσιαστούν στρατηγικές για την καθοδήγηση και την προσαρμογή των επενδυτικών χαρτοφυλακίων σε μεταβαλλόμενες συνθήκες αγοράς.

Οι θεματικές σκηνές Equities και Fixed Income θα προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις επενδύσεις σε μετοχές και προϊόντα σταθερού εισοδήματος, ενώ η θεματική σκηνή Alternatives θα επικεντρωθεί σε εναλλακτικές επενδύσεις όπως private equity, hedge funds και commodities.

Επιπλέον, θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες Artificial Intelligence (AI) και smart Data Analytics, οι οποίες επηρεάζουν τις επενδυτικές στρατηγικές, ενώ η θεματική σκηνή ESG θα εστιάσει στις επενδυτικές ευκαιρίες και τις προκλήσεις που συνδέονται με τα κριτήρια Environmental, Social and Governance (ESG).

Το συνέδριο, πέρα από τις διαφωτιστικές ομιλίες, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να δικτυωθούν με τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα και να ανακαλύψουν νέες επενδυτικές ευκαιρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus
  • Συντονιστής: IMH
  • Πλατινένιοι Χορηγοί: ECOMMBX, Freedom24
  • Χρυσοί Χορηγοί: Athlos Capital, Bank, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, RSM Cyprus
  • Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)
  • Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), CFA Society Cyprus), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC), The Institute of Internal Auditors Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Γεφύρωση του χάσματος μεταξύ πληρωμών και εφοδιαστικής αλυσίδας
Δ.Α.Ε.Π.: Kανονιστική υποχρέωση, οδηγός επιβίωσης ή οδηγός βέλτιστης πρακτικής;
Δύο ταξιδιωτικά πακέτα για τον τελικό της Junior Eurovision στη Μαδρίτη από το Joey της Τράπεζας Κύπρου
Ηχηρά ονόματα στο Global Yield 2025
Γεγονός το πρώτο επιστημονικό εργαστήριο εγκλήματος στην Κύπρο «The Crime Lab»
Αντιμετωπίστηκε με επιτυχία κυβερνοεπίθεση κατά της ΕΚΟ Κύπρου-Δεν διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα
Εξαγορές και συγχωνεύσεις... Τα μεγάλα deals της χρονιάς που ταράζουν τα νερά στο επιχειρείν της Κύπρου
Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς προσπάθεια κυβερνοεπίθεσης κατά Cyta-Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του οργανισμού
'Εβαλαν την Κύπρο στο μάτι οι χάκερ... «Κτύπησαν» και την κυβερνητική πύλη gov.cy-Έξι επιθέσεις σε τρεις ημέρες
Η συμμόρφωση στην Κύπρο-Η εξέλιξη ενός κλάδου σε... επανάσταση και ποια περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν