Powered by

Η Wizz Air προσκαλεί νέα άτομα για να ενταχθούν στο πλήρωμά της-Εκδηλώσεις προσλήψεων στη Λάρνακα

Η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως[1], ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση αποκλειστικών εκδηλώσεων για προσλήψεις στη Λάρνακα αυτόν τον Οκτώβριο, προσκαλώντας ταλαντούχα άτομα στην Κύπρο να ενταχθούν στο πλήρωμα καμπίνας της. Η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει να επεκτείνει την ομάδα της βάσης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας στο πλαίσιο της ανάπτυξής της στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις πρόσληψης θα πραγματοποιηθούν στο Best Western Plus Larco Hotel, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πόντου 10 στη Λάρνακα. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν είτε στις 11 Οκτωβρίου 2024, είτε στις 25 Οκτωβρίου 2024, η ώρα 9:00 π.μ. Οι εκδηλώσεις θα παρέχουν μια εικόνα για τις προοπτικές καριέρας στην Wizz Air, καθώς και τα οφέλη της εργασίας σε μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους της Ευρώπης.

Μια μοναδική ευκαιρία καριέρας με την Wizz Air
Όσοι ενδιαφέρονται για μια νέα πρόκληση ή επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους, αυτή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία στη δυναμικά αναπτυσσόμενη ομάδα της Wizz Air. Τα μέλη του πληρώματος καμπίνας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από απεριόριστα ταξίδια για το προσωπικό με έως και 25 ευρώ, καθώς και μειωμένα εισιτήρια για οικογένεια και φίλους, συν αρκετά δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο. Επιπλέον, η Wizz Air προσφέρει ετήσιες επιβραβεύσεις όπως ταξίδια στην Ευρώπη, εισιτήρια για τη Formula 1, πάσα για φεστιβάλ, πολυτελείς εμπειρίες φαγητού και αποκλειστικά κουπόνια για προϊόντα. Επίσης, για τα μέλη του πληρώματος καμπίνας είναι διαθέσιμες ειδικές εκπτώσεις στις εγκαταστάσεις των αεροδρομίων και των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Γιατί να εργαστείς στην Wizz Air
Η Wizz Air δεν προσφέρει απλώς μία θέση εργασίας, αλλά έναν τρόπο ζωής και ένα ισχυρό αίσθημα κοινότητας. Τα μέλη του πληρώματος απολαμβάνουν τα ακόλουθα:

● Ανταγωνιστικό μισθό, δωρεάν εκπαίδευση, κοινωνική ασφάλιση, αμειβόμενες διακοπές και μειωμένα εισιτήρια.

● Ευέλικτα προγράμματα, χωρίς διανυκτερεύσεις και τη δυνατότητα ανταλλαγής ημερών εργασίας, προσφέροντας στα μέλη του πληρώματος μια ισορροπημένη ζωή στην πόλη τους.

● Ευκαιρίες συμμετοχής σε εκδηλώσεις όπως οι Ημιμαραθώνιοι της Wizz Air, δραστηριότητες στις βάσεις όπως καραόκε και μπόουλινγκ, καθώς και εργασία σε ειδικές VIP πτήσεις.

Πώς να κάνετε αίτηση

Για να προεπιλεγούν για τις εκδηλώσεις στη Λάρνακα, οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να ελέγξουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας και να εγγραφούν στους ακόλουθους συνδέσμους: Ημέρα Πρόσληψης 11 Οκτωβρίου και Ημέρα Πρόσληψης 25 Οκτωβρίου.

Επερχόμενες εκδηλώσεις σε Λεμεσό, Λευκωσία και Αθήνα
Επιπρόσθετα, η Wizz Air προγραμματίζει περαιτέρω εκδηλώσεις προσλήψεων στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, καθώς επίσης διαδικτυακές συνεντεύξεις που απευθύνονται για μόνιμα διαμένοντες στην Ελλάδα, με την τελική φάση να διοργανώνεται στην Αθήνα (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα), προκειμένου να προσελκύσει περισσότερα ταλέντα στη διευρυνόμενη βάση της στη Λάρνακα.

Από την ίδρυση της βάσης της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας το 2020, η Wizz Air λειτουργεί πλέον 31 δρομολόγια προς 18 χώρες και έχει μεταφέρει περήφανα πάνω από 8 εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Κύπρο. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης δημιουργήσει περισσότερες από 100 άμεσες θέσεις εργασίας και συνέβαλε στη δημιουργία χιλιάδων άλλες στις συναφείς βιομηχανίες. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανάπτυξής της, η Wizz Air είναι έτοιμη να υποδεχτεί νέο ταλέντο στην ομάδα της, η οποία αριθμεί περισσότερους από 8.000 εργαζομένους σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Αν είστε έτοιμοι να απογειώσετε την καριέρα σας με τη Wizz Air σε ένα συναρπαστικό και ανταποδοτικό περιβάλλον, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Ελάτε σε μία από τις Ημέρες Πρόσληψης στη Λάρνακα αυτό τον Οκτώβριο και γίνετε μέρος της συνεχούς επιτυχίας της Wizz Air.

[1] Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία της CAPA – Βραβεία Αριστείας του Κέντρου Αεροπορίας 2022-2023.

Δειτε Επισης

Δράσεις ανάδειξης του πάρκου καλλιτεχνών «Μεσόγειος» από Δήμο και ΕΤΑΠ Λάρνακας
Κοντά στα τρία εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο-Οι κύριες αγορές και ποια η δυναμική τους
Στο ιστορικό ρεκόρ των €474 εκ. τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιούλιο-Η κατά κεφαλή δαπάνη
Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες
Η Emirates «φέρνει» το Oktoberfest στις πτήσεις και τα σαλόνια αναμονής της
Προς υλοποίηση σχέδιο για διαχωρισμό των ροών των επιβατών-Στόχος η αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης
Bean Bar: Μοναδικές specialty ποικιλίες καφέ με στάδια παραγωγής στη βάση των πιο ποιοτικών κριτηρίων
Ακυρώσεις πτήσεων από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ-Επαναξιολογούν την κατάσταση οι αεροπορικές εταιρείες
Το τρίπτυχο επιτυχίας του Alion Beach Hotel-«Στόχος να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλώς φιλοξενία»
Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό