Οι πέντε νέες αφίξεις στο Kings Avenue Mall-All and More

Το Kings Avenue Mall - All and More συνεχίζει να εμπλουτίζει την εμπειρία των επισκεπτών του, καλωσορίζοντας πέντε νέα καταστήματα που σίγουρα θα προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών του. Οι πέντε νέες προσθήκες είναι το TIMS, το HUGO, το SKECHERS, το JD και το BLUE STORE (Pafoc Fc). Με την προσθήκη αυτών των καταστημάτων, το εμπορικό κέντρο ενισχύει τη δέσμευσή του να προσφέρει ποικιλία και ποιότητα στους επισκέπτες του.

TIMS

kingsavenuemallpaphostims

Το κατάστημα TIMS φιλοξενεί μια εκλεπτυσμένη επιλογή από κομψά ρούχα σχεδιαστών. Προσφέρει ρούχα υψηλής ποιότητας για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ξεχωρίζουν με το στυλ τους. Από επίσημες εμφανίσεις μέχρι casual επιλογές, το TIMS προσφέρει μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα.

HUGO

kingsavenuemallpaphoshugo

Η HUGO προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει ανδρικά ρούχα, από κοστούμια και σακάκια έως casual ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό της, συνδυάζοντας την κλασική ραπτική με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υλικών και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

SKECHERS

kingsavenuemallpaphosSKECHERS

Η εταιρεία SKECHERS προσφέρει δύο διακριτές κατηγορίες παπουτσιών: τα παπούτσια lifestyle και τα αθλητικά παπούτσια. Τα παπούτσια lifestyle είναι γνωστά για την άνεση και το μοντέρνο σχεδιασμό τους, ιδανικά για καθημερινή χρήση. Τα αθλητικά παπούτσια της SKECHERS, από την άλλη, είναι σχεδιασμένα για απόδοση και υποστήριξη σε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Με καινοτόμες τεχνολογίες και στυλάτες επιλογές, η SKECHERS αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν παπούτσια που συνδυάζουν άνεση και μόδα.

JD

kingsavenuemallpaphosjd

Στα καταστήματα JD, θα βρείτε τις πιο υποσχόμενες νέες συλλογές street fashion με sneakers και sportswear, καθώς και ισχυρά private labels. Παράλληλα, προσφέρονται αποκλειστικά προϊόντα από κορυφαία brands όπως Nike, Adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα. Ο στόχος του brand, ήδη από την ίδρυσή του, ήταν να εμπνεύσει τη νέα γενιά μέσω της κουλτούρας του αθλητισμού, της μουσικής και του street fashion, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που εκφράζει την ατομικότητα και την αυτοπεποίθηση.

BLUE STORE ( Pafos Fc)

kingsavenuemallpaphosfc

Οι πιστοί οπαδοί της Pafos FC μπορούν να ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων της ομάδας στην boutique Blue Store. Εκεί, μπορούν να βρουν όλα τα είδη της ομάδας, όπως φανέλες, φούτερ, μπουφάν και αξεσουάρ, όπως καπέλα και κασκόλ. Επιπλέον, διατίθενται διάφορα αναμνηστικά προϊόντα για να θυμούνται τη στήριξή τους στην ομάδα.

Το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall - All and More περιμένει τους επισκέπτες του να εξερευνήσουν αυτές τις νέες αφίξεις και να αναβαθμίσουν την εμπειρία των αγορών τους.

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου: Αυτή τη βδομάδα οι οδηγίες ΑΔΜΗΕ για να προχωρήσουν οι έρευνες βυθού για GSI
Σημαντική ετήσια αύξηση στην αξία και τον όγκο εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο
Agrocyprus.cy: Σε λειτουργία η πλατφόρμα που μειώνει την ψαλίδα τιμών μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή
Οι κραδασμοί του πολέμου στην Μέση Ανατολή-Πιθανή αύξηση τιμών ρεύματος, κίνδυνος ματαίωσης επενδύσεων
Μετά την επιτυχή εισαγωγή στο ΧΑ, ακόμη ένα μεγάλο επίτευγμα για την Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα
Οι πέντε νέες αφίξεις στο Kings Avenue Mall-All and More
Αναπροσάρμοσε το business plan της η ΚΕΔΙΠΕΣ-Στόχος η πλήρης αποπληρωμή της κρατικής χορηγίας
Μια διαφορετική ιστορία της N. Psaras Construction
Salamis Tours: Η αυξημένη κερδοφορία, το αβέβαιο διεθνές περιβάλλον και οι θετικές προοπτικές για το 2024
Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)