Credit Risk Management Conference: Οι ομιλητές της φετινής διοργάνωσης

Mε κεντρικό θέμα το «ESG Impact on Credit Risk: Navigating Through Challenges» πραγματοποιείται το Credit Risk Management Conference τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024 στις 08:30 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia στη Λευκωσία.

Το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, διοργανώνεται από την ICAP CRIF, με την υποστήριξη της Artemis Credit Bureau Ltd.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις για το ESG και για τον πιστωτικό κίνδυνο που είναι μέρος της καθημερινής λειτουργίας των επιχειρήσεων και του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Το Συνέδριο θα αναλύσει, ακόμη, το πώς γίνεται η μετάβαση στο ESG ως στρατηγική για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας όπως επίσης και των νέων δυναμικών για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη των κλάδων. Επιπρόσθετα, θα γίνει συζήτηση σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη Gen AI και τον βαθμό στον οποίο αναδιαμορφώνει το επιχειρηματικό τοπίο.

Στους ομιλητές συγκαταλέγονται σημαίνοντα πρόσωπα του τραπεζοοικονομικού τομέα. Αναλυτικά τις θέσεις τους για τα πιο πάνω θα εκφράσουν οι Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ), Μιχάλης Καμμάς, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP CRIF, Δημήτρης Δημητρίου, Εκτελεστικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας Κύπρου, Δημήτρης Κόλκας, Risk Executive της Eurobank Cyprus και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Chief Risk Officer της Alpha Bank Cyprus.

Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν επίσης ο Δημήτριος Μπούρπουλας, Επικεφαλής Τομέα ESG στην Artemis Credit Bureau, Olivier Kenji Mathurin, Emerging Tech Innovation and Adoption Program Lead στην InnovEcoS, CRIF, ο Γιώργος Οικονόμου, Director, Analytics της ICAP CRIF RATINGS και η Natalia Shchelovanova, Global Open Innovation and Startups Ecosystem Director της InnovEcos, CRIF.

Θα υπάρχει επίσης πάνελ ομιλητών από κυπριακές επιχειρήσεις, οι οποίες θα αναλύσουν το θέμα της ενσωμάτωσης των κριτηρίων ESG στον οργανισμό.

Ποιους ενδιαφέρει

Το συνέδριο απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, όπως σε CEOs, CFOs, Credit Risk Officers, ESG Officers καθώς και σε υψηλόβαθμα στελέχη του Χρηματοπιστωτικού τομέα.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα κάνοντας κλικ εδώ.

  • Οργανωτής: ICAP CRIF
  • Με την υποστήριξη: Artemis Credit Bureau Ltd
  • Υπό την Αιγίδα: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου
  • Διακεκριμένοι Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus
  • Υποστηρικτές: Ancoria Bank, AstroΒank, cdb bank, Drop Martinidis, Hellenic Bank, National Bank of Greece (Cyprus), Societe Generale Bank Cyprus.

Δειτε Επισης

Credit Risk Management Conference: Οι ομιλητές της φετινής διοργάνωσης
Πώς διαμορφώθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου στις 30 Σεπτεμβρίου
Αναπροσάρμοσε το business plan της η ΚΕΔΙΠΕΣ-Στόχος η πλήρης αποπληρωμή της κρατικής χορηγίας
Μια διαφορετική ιστορία της N. Psaras Construction
Salamis Tours: Η αυξημένη κερδοφορία, το αβέβαιο διεθνές περιβάλλον και οι θετικές προοπτικές για το 2024
Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)
Ασφαλιστική βιομηχανία: Τα μερίδια αγοράς σε γενικό κλάδο και κλάδο ζωής-Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στόχος η καθιέρωση ενός δίκαιου, αποτελεσματικού και βιώσιμου φορολογικού συστήματος
Κ. Λετυμπιώτης: Γι’ αυτό κρίθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί ο μηδενικός συντελεστής ΦΠΑ την συγκεκριμένη περίοδο
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε κλάδο-Οι περισσότερες και οι λιγότερες