Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)

Ανάμεσα στους μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς που σχεδιάζει η Fabretti Constructions για την κυπριακή αγορά βρίσκεται η υλοποίηση 1.340 φοιτητικών εστιών, οι οποίες θα αρχίσουν να κατασκευάζονται, μόλις εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες, με στόχο την προσέλκυση φοιτητών.

Η εν λόγω ανάπτυξη ξεχωρίζει για το εύρος της, καθώς οι φοιτητικές κατοικίες θα συνυπάρχουν στην ίδια έκταση με 280 πολυτελή διαμερίσματα, στους χώρους του Metochi Estate, στην Έγκωμη.

Οι κάτοικοι των πολυτελών διαμερισμάτων θα απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε πληθώρα ανέσεων, όπως πισίνα, κομμωτήριο, ινστιτούτο ομορφιάς, καφέ, πλυντήριο αυτοκινήτων και χώρο περιποίησης κατοικίδιων ζώων.

fabrettiesties5

Μία ζωντανή κοινότητα για τους φοιτητές

Το όραμα της Fabretti Constructions κινείται πέρα από την πολυτελή διαβίωση, καθώς στοχεύει στη δημιουργία μίας ζωντανής κοινότητας για τους φοιτητές.

Οι φοιτητικές εστίες, σχεδιασμένες στα αυστηρά πρότυπα των πανεπιστημίων της Κύπρου, θα προσφέρουν ένα άνετο και ευνοϊκό περιβάλλον για μάθηση.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άφθονο χώρο πρασίνου, η Fabretti αναμένεται να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες του φοιτητικού πληθυσμού, τόσο των ντόπιων όσο και των ξένων.

fabrettiesties

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, ο γενικός διευθυντής της Fabretti Constructions, Στέλιος Αγγελοδήμου υπογράμμισε ότι η Λευκωσία αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς για εκπαίδευση, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι το ξένο συνάλλαγμα από την παιδεία θα έπρεπε να είναι πιο ψηλό από το συνάλλαγμα του τουρισμού.

fabrettiesties2

Η Λευκωσία προσελκύει φοιτητές, κατοίκους και τουρίστες

Πιστεύοντας σε αυτό το όραμα, ο κ. Αγγελοδήμου είχε επισημάνει ότι η Fabretti Constructions προωθεί αυτή την στιγμή 1.340 φοιτητικές εστίες, οι οποίες θα αρχίσουν άμεσα να κατασκευάζονται, μόλις δοθούν οι απαραίτητες άδειες, για να στεγάσουν Γάλλους, Σκανδιναβούς, Ευρωπαίους και Ασιάτες φοιτητές.

fabrettiesties3

«Με την ολοκλήρωση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Λευκωσίας, θα έχουμε ίσως ένα από τα καλύτερα μουσεία αρχαιότητας και πολιτισμού.

Με την υλοποίηση του έργου, πέρα πάσης αμφιβολίας η πόλη μας θα ελκύει, κατά την δική μου ταπεινή άποψη, έναν στους δύο τουρίστες που θα φθάνουν στην Κύπρο και εάν επαληθευτώ τότε η υπέροχη μας πόλη θα έχει πέρα των δυόμιση με τρία εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο», είχε τονίσει, μεταξύ άλλων.

fabrettiesties4

Αποστολή της Fabretti Constructions είναι ο επαναπροσδιορισμός της αστικής ζωής και η ανάδειξη της Κύπρου σε κορυφαίο προορισμό για φοιτητές και μόνιμους κατοίκους.

Δειτε Επισης

Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)
Οι εννέα μεγάλες αναπτύξεις της Λευκωσίας και πόσο θα αυξήσουν θέσεις εργασίας και μετακινήσεις ανά δήμο
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»