Powered by

Κάτι ψήνεται στην Έγκωμη…. Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου «το Ελληνικό»

Το εστιατόριο «το Ελληνικό», στις 17 Οκτωβρίου, παρουσίασε το ανανεωμένο του μενού σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ανανεωμένες συνταγές και τις νέες προσθήκες του εστιατορίου, πάντα, με άρωμα Ελλάδας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις γαστρονομικές επιλογές που συνέθεσαν το πλούσιο γεύμα ενώ έζησαν την ανανεωμένη γευστική εμπειρία, που συνδυάζει τη φρεσκάδα των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών και την τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα.

DIO08870

DIO08881

DIO08919

Ο κ. Μάριος Περδίος, Chief Operation Officer του ομίλου Louis Hotels, υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους και με αφορμή το ανανεωμένου μενού του εστιατορίου «Το Ελληνικό», μεταξύ άλλων, ανέφερε: «είναι πολύ σημαντική η παρουσία σας σήμερα εδώ, γιατί με τη δική σας βοήθεια πορευόμαστε σε μία νέα εποχή για το εστιατόριό μας ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο αυθεντικές γεύσεις, με άρωμα Ελλάδας».

DIO08939

DIO08950

DIO08992

Στο νέο μενού πρωταγωνιστούν πολλές νέες προσθήκες, όπως το παραδοσιακό μπουγιουρντί, λαχανικά σχάρας, χοιρινή μπριζόλα, βοδινό συκώτι, σεφταλιές, χωριάτικο λουκάνικο, χωριάτικος παστουρμάς και μελωμένα φιλετάκια, τα οποία πλέον ψήνονται αποκλειστικά στα κάρβουνα. Η μετάβαση από την τεχνική του grill στο chargrill ενισχύει τη γεύση και το άρωμα κάθε πιάτου, δίνοντας μια ολότελα νέα γαστρονομική ταυτότητα σε κάθε γεύμα.

DIO09009

Μπαίνοντας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ποικιλία του κρέατος που επιθυμούν να απολαύσουν, μέσα από το εντυπωσιακού meat display που πλέον βρίσκεται στην είσοδο του εστιατορίου. Κάθε επιλογή φέρει τη σφραγίδα ποιότητας που χαρακτηρίζει το εστιατόριο «το Ελληνικό», εδώ και χρόνια, ενώ χαρίζει σε κάθε επισκέπτη ένα μοναδικό ταξίδι στις παραδοσιακές συνταγές και τα αρώματα της Ελλάδας.

UE9A4981

UE9A4984

UE9A4994

UE9A5031

Με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και την κορυφαία εξυπηρέτηση, «το Ελληνικό» στην Έγκωμη υπόσχεται πως οι νέες και ανανεωμένες γεύσεις θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει και τις πιο παραδοσιακές συνταγές του παρασκευασμένες με ατέρμονο μεράκι.

UE9A5068

DIO08524

DIO08805

Δοκιμάστε τις νέες προτάσεις και αφεθείτε σε μία ανεπανάληπτη γευστική διαδρομή στα κάρβουνα, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 77778300 - Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com

Δειτε Επισης

Hermes Airport: Αντιμετωπίστηκαν οι χάκερ-Δεν επηρεάστηκε το αεροδρόμιο Λάρνακας
Πήρε έγκριση το deal...Πράσινο από ΕΠΑ στην εξαγορά των Υπεραγορών Παπαντωνίου από Σκλαβενίτη
Mastercard: Athens Innovation Forum 2024-Η δυναμική αλλαγή που συντελείται στο οικοσύστημα των πληρωμών
Κάτι ψήνεται στην Έγκωμη…. Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου «το Ελληνικό»
Το νέο εγχείρημα της Lidl Κύπρου στον τομέα της τυροκομείας-«Τυροκομείο ΓΑΛΠΟ» σε όλα τα καταστήματά της
Ο παράγοντας ρίσκο στο επιχειρείν και πώς το διαχειρίζονται τρεις κορυφαίοι οργανισμοί
Με δυναμική τα διαμερίσματα, ξεπέρασαν το €1,9 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών-Η ανάλυση της Landbank Analytics
Μάκης Κεραυνός: Μέτρα με επίκεντρο τους ευάλωτους, δεν παρασυρόμαστε από συνθήματα και πιέσεις
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας