Ο ιδρυτής της M. Residence Νικόλας Μιχαλιάς στη λίστα «40 under 40» του Fortune Greece-«Είναι ένας πρωτοπόρος»

Στη φετινή λίστα του Fortune Greece με 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, 40 UNDER 40 2024, που διακρίνονται και καινοτομούν σε Ελλάδα και εξωτερικό βρίσκεται ο 39χρονος Νικόλας Μιχαλιάς, ο ιδρυτής της M. Residence.

Η λίστα επιβραβεύει 40 επιχειρηματίες κάτω 40 ετών που καινοτομούν και διακρίνονται με «όχημα» την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τις νέες τεχνολογίες και τη βιώσιμη στρατηγική.

«Ο 39χρονος Νικόλας Μιχαλιάς δεν είναι απλώς ένας ακόμη επιχειρηματίας στον τομέα των ακινήτων. Είναι ένας πρωτοπόρος που μεταμορφώνει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το real estate.

Ιδρύοντας την M.Residence το 2017, ξεκίνησε με όραμα να καταστήσει τον κλάδο των ακινήτων πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό και πιο προσβάσιμο. Και τα κατάφερε, εισάγοντας καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που άλλαξαν το παιχνίδι», αναφέρει το Fortune Greece.

Με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια βαθιά γνώση των διεθνών τάσεων, ο Νικόλας Μιχαλιάς έφερε στην Κύπρο ένα φρέσκο αέρα, σημειώνει το Fortune Greece και εξηγεί: «Ψηφιακές πλατφόρμες εμπνευσμένες από την οικονομία των διαμοιρασμών, εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών τελευταίας γενιάς, όλα αυτά υπό την ομπρέλα της M.Residence, έθεσαν νέα πρότυπα στον τομέα του PropTech».

Το 2023 η εταιρεία άνοιξε το νέο της γραφείο στη Λεμεσό και το 2024 παρουσίασε την πλατφόρμα RENTONLINE, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΧΑΛΙΑΣ 1

Ποια είναι η Μ.Residence

Η Μ.Residence είναι ένα Boutique Agency το οποίο έχει περισσότερα κοινά με μια high tech technology firm παρά με τα παραδοσιακά κτηματομεσιτικά γραφεία στην Κύπρο.

Ο εργασιακός της χώρος εμπνεύστηκε από τις start up εταιρείες στο εξωτερικό και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοείται η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ των συνεργατών.

Ασχολείται κυρίως με πωλήσεις και αγορές οικοπέδων, κατοικιών, διαμερισμάτων, καθώς επίσης και εκτιμήσεις ακίνητών.

Κύριος στόχος της είναι να βελτιώσει τον τρόπο που οι άνθρωποι αγοράζουν και πουλούν ακίνητα, παρέχοντας υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία, την κουλτούρα και το marketing & branding.

Η πλατφόρμα mresidence.com φτιάχτηκε με πολλή λεπτομέρεια και παρουσιάζει νέα δεδομένα για τους ενδιαφερομένους, όπως συγκριτικές πωλήσεις ανά περιοχή, μέσους όρους πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο κ.ά.

Μέσα από τις δραστηριότητες και τις επιλογές της, η εταιρεία έχει αφήσει το αποτύπωμα της, αναβαθμίζοντας και επηρεάζοντας την κτηματαγορά σε ό,τι αφορά τη χρήση των social media, τη δημιουργία εφαρμογών και ιστοσελίδων, τον εργασιακό της χώρο, το επίπεδο εξυπηρέτησης, καθώς και τον τρόπο προβολής με τη χρήση διαφοροποιημένου περιεχομένου για σκοπούς διαφήμισης.

Καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση στην Κύπρο

Σημειώνεται ότι, το 2022 η M. Residence ανακηρύχθηκε ως η Καλύτερη Μικρομεσαία Επιχείρηση στην Κύπρο ενώ απέκτησε και το αποκλειστικό status του συνεργάτη της Leading Real Estate Companies of the World™, μιας παγκόσμιας κοινότητας κτηματομεσιτικών εταιρειών υψηλού κύρους, στις οποίες απονέμεται η ιδιότητα του μέλους βάσει αυστηρών προτύπων που αφορούν στις υπηρεσίες και επιδόσεις.

Δειτε Επισης

Ο Νικόλας Στρατής, μέλος του ICAEW, στην υψηλού κύρους επιτροπή IFAC Young Leaders Collective
Κυκλοφόρησε η βιογραφία της Ζέτας Αιμιλιανίδου-H χαρισματική προσωπικότητα και το σημαντικό της έργο
Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη