Άκρως ελκυστικές επιλογές ακινήτων στην εβδομαδιαία πρόταση της Altamira Real Estate

Σε μια περίοδο οι τιμές των ενοικίων καταγράφουν ιλιγγιώδη αύξηση, η απόκτηση επαγγελματικής στέγης ή ιδιόκτητης κατοικίας ή διαμερίσματος είναι προφανώς η συμφέρουσα επιλογή.

Σε αυτό το πλαίσιο η Altamira Real Estate προτείνει στους πελάτες της πληθώρα επιλογών ακινήτων σε δημοφιλείς περιοχές της Κύπρου σε συμφέρουσες τιμές. Όπως κάθε εβδομάδα, η εταιρεία διαθέτει στο κοινό μια σειρά από ελκυστικές επιλογές ακινήτων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, που ικανοποιούν πλήθος επενδυτικών αναγκών.

Ιδανικά τοποθετημένα σε περιοχές με υψηλή ζήτηση, όπως το κέντρο της Λευκωσίας, ο Στρόβολος, η Χλώρακα, η Κάτω Μονή και ο Άγιος Θεόδωρος, τα ακίνητα που προτείνει η Altamira Real Estate πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Από τις εβδομαδιαίες επιλογές της εταιρείας ξεχωρίζει ευκαιρία με τουριστικό κτίριο οκτώ διαμερισμάτων στη Χλώρακα, κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και την πόλη της Πάφου. Τα επτά διαμερίσματα διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια, ενώ το ένα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.170.000, και αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική επένδυση κυρίως λόγω της τοποθεσίας και της κατάστασης του ακινήτου, αλλά σε συνδυασμό με την έλλειψης που παρατηρείται για αγορά παρόμοιων ετοιμοπαράδοτων ακινήτων στην περιοχή.

Στην ίδια περιοχή, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, συνολικού εμβαδού 97 τ.μ, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €145.000. Το ακίνητο διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας καθιστικού και τραπεζαρίας και δύο αποχωρητήρια και καλυμμένη βεράντα. Επιπλέον διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο, καθώς είναι μέρος του συγκροτήματος «Thalassa View Gardens», είναι κενό και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην Πάφο και συγκεκριμένα στην ενορία Άγιος Θεόδωρος εντοπίζεται κενή διώροφη κατοικία 177 τ.μ, με κοινόχρηστη πισίνα και αυλή. Η κατοικία είναι τοποθετημένη κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ απολαμβάνει και εξαιρετική πρόσβαση στη θάλασσα. Το ακίνητο διαθέτει ενιαίο χώρο τραπεζαρίας, καθιστικού και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων και ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €340.000, και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

CG11045

Κενό διαμέρισμα με συνολικό εμβαδόν 64 τ.μ., ξεχωρίζει σε ήσυχη γειτονιά του Στροβόλου, κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, μόλις 180 μέτρα από τη Λεωφόρο Λεμεσού. Το διαμέρισμα προσφέρεται στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των €55.000 και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κενό, διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και μπορεί να αξιοποιηθεί αμέσως είτε για ιδιοχρησία, είτε για επενδυτικούς σκοπούς.

PR33645

Σπουδαία επενδυτική ευκαιρία με τέσσερα καταστήματα και μία ανώγεια κατοικία εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, απέναντι από το Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας «Λεβέντης», σε απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Ελευθερίας. Τα τέσσερα ισόγεια ακίνητα λειτουργούν ως ενιαίο κατάστημα, ενώ η ανώγεια μονάδα λειτουργεί ως καφετέρια-εστιατόριο. Τα ακίνητα πωλούνται μαζί προς €405.000, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα θεωρείται το γεγονός ότι διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

CG10628

Δύο ημιανεξάρτητα κτήρια παραδοσιακής κατασκευής, χτισμένα με πλινθάρι, με συνολικό εμβαδόν 201 τ.μ., διατίθενται στη Λευκωσία, στην κοινότητα Κάτω Μονή. Τα ακίνητα έχουν ανεγερθεί σε τεμάχιο γης 244 τ.μ. εντός οικιστικής ζώνης, ενώ η τιμή πώλησης τους ανέρχεται στις €67.000, επιτρέποντας στον υποψήφιο αγοραστή την ανακαίνιση των ακινήτων ή την αξιοποίηση του τεμαχίου για διαχωρισμό οικοπέδων ή και ενιαία οικιστική ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Με δυναμική τα διαμερίσματα, ξεπέρασαν το €1,9 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών-Η ανάλυση της Landbank Analytics
40 UNDER 40 2024: Στη λίστα του Fortune Greece ο Νικόλας Μιχαλιάς, της M.Residence
Άκρως ελκυστικές επιλογές ακινήτων στην εβδομαδιαία πρόταση της Altamira Real Estate
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη αναβάθμισης και επέκτασης Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας
Πιάνουν τόπο τα στεγαστικά σχέδια του Υπ. Εσωτερικών για ενίσχυση της υπαίθρου-Επωφελήθηκαν πέραν των 1.500 δικαιούχων
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο
Λύση για τους μισούς εγκλωβισμένους αγοραστές από ΥΠΕΣ, σε εκκρεμότητα 5.417 αιτήσεις
Επίτροπος Διοικήσεως: Επαναλαμβανόμενα θέματα σε Κτηματολόγιο και Πολεοδομία παρά τη μείωση των παραπόνων