Powered by

Αυτό είναι το εμβληματικό venue στην Κύπρο που φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διακρατικές συνόδους και εταιρικές εκδηλώσεις

Στην καρδιά της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το εμβληματικό Event Center δεσπόζει ως ένας επιβλητικός και πολυδιάστατος χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων, ιδανικός για εταιρικές συναντήσεις, γκαλά, συνέδρια και δημοσιογραφικές διασκέψεις.

Το μοναδικό αρχιτεκτονικό του σχέδιο, η κεντρική τοποθεσία και η υπερσύγχρονη τεχνολογία το καθιστούν κορυφαία επιλογή για κάθε είδους επιχειρηματική διοργάνωση.

ΑΥΜ2

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κορυφαίοι φορείς, οργανισμοί και εταιρίες έχουν επιλέξει το Event Center για εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως για παράδειγμα η κλήρωση του πρωταθλήματος UEFA U17 παρουσία διακεκριμένων αντιπροσώπων της UEFA, το The Glowmorous Dinner με την Δέσποινα Βανδή του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, και το 18ο Διεθνές Συνέδριο Νευρολογίας προσελκύοντας γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε και το Ducati Launch Event όπου παρουσιάστηκαν τα τελευταία μοντέλα της Ducati, το πρώτο RiNNOVATE Forum που επικεντρώθηκε σε καινοτόμες στρατηγικές και λύσεις με τη συμμετοχή φορέων χάραξης πολιτικής, ειδικούς και ακαδημαϊκούς, καθώς και η συνάντησης MED9 για τη βιώσιμη γεωργία και τη διαχείριση υδάτων με τη συμμετοχή Υπουργών Γεωργίας από εννέα χώρες της Μεσογείου.

ΑΥΜ3

ΑΥΜ4

Ο χώρος είναι απόλυτα εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ η ευέλικτη διαρρύθμισή του προσφέρεται για πληθώρα εταιρικών εκδηλώσεων, από διαδραστικά συνέδρια και παρουσιάσεις προϊόντων, μέχρι εταιρικά πάρτι και απονομές βραβείων. Η πλατεία που περιβάλλει το κτήριο προσθέτει επιπλέον δυνατότητες, δημιουργώντας έναν ανοιχτό χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για υπαίθριες δραστηριότητες όσο και για μεγάλες δεξιώσεις.

ΑΥΜ5

Η ομάδα της Ayia Napa Marina Events and Catering διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που συνδυάζουν εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, και μια μαγευτική ατμόσφαιρα που ενισχύεται από την φυσική ομορφιά του τοπίου. Είτε πρόκειται για ένα εταιρικό δείπνο, ένα εντυπωσιακό φιλανθρωπικό γκαλά, ή ένα διεθνές συνέδριο, το Event Center εξασφαλίζει την επιτυχία και άψογη οργάνωση κάθε εκδήλωσης.

Η δυνατότητα φιλοξενίας έως και 500 ατόμων για δεξιώσεις και 300 ατόμων για συνέδρια, σε συνδυασμό με την ολόχρονη λειτουργία του, καθιστούν το Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας ένα ιδανικό σημείο για εταιρικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και τεχνολογική υπεροχή δίπλα στο απέραντο γαλάζιο.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

ΑΥΜ6

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το εμβληματικό venue στην Κύπρο που φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διακρατικές συνόδους και εταιρικές εκδηλώσεις
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Επαγγελματικοί σύνδεσμοι ως κρίσιμοι φορείς της οικονομίας
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Μάριος Ηροδότου: Ακριβή επένδυση, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου
Απέκρουσε απάτη και έσωσε την Μπαρτσελόνα από σίγουρο αυτογκόλ αξίας ενός εκατομμυρίου η Τράπεζα Κύπρου
Πέρασαν από την Βουλή οι γενικές αυξήσεις στο δημόσιο-Καταψήφισε ο ΔΗΣΥ, «αντάρτικο» στο ΑΚΕΛ από Χαραλαμπίδου
Πρέσβης Κουβέιτ: Σωστή κίνηση η απόφαση Jazeera Airways να επεκτείνει δρομολόγιο Κουβέιτ-Κύπρος
EKT: Μείωση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης-Η τρίτη για φέτος και η δεύτερη συνεχόμενη
Έσπασαν το φράγμα των τριών εκατομμυρίων οι αφίξεις τουριστών το ενιάμηνο-Οι κύριες αγορές