Παρουσίαση θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Αμαθούντας

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, ο Όμιλος Green Energy και ο Δήμος Αμαθούντας διεξήγαγαν εκδήλωση παρουσίασης και ενημέρωσης θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας 2024 στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας.

Δεκάδες μαθητές παρακολουθήσαν μια εκπαιδευτική διάλεξη από μέλη του Ομίλου Green Energy σχετικά με την ανακύκλωση και τη χρήση πράσινης ενέργειας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έδωσαν η Διευθύντρια του σχολείου, κα. Γεωργίου Ζήνωνος, η Υγειονομική Λειτουργός του Δήμου Αμαθούντας, κα. Νικολέτα Αντωνίου και η Marketing Manager του Ομίλου Green Energy, κα. Ρουπίνα Ασημένου. Την διάλεξη παρουσίασε ο κ. Μίλτος Γεωργίου, Environmental Engineer του Ομίλου Green Energy.

Επιπρόσθετα, η δράση αυτή είχε ως στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την προώθηση της αειφορίας στους μαθητές. Με την συγκεκριμένη διάλεξη κατανόησαν τη σημασία της υπεύθυνης διαχείρισης των φυσικών πόρων και τους δοθήκαν τα εφόδια να γίνουν γνώστες στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία ενός πιο οικολογικού μέλλοντος.

greens2

Πράσινη Εβδομάδα
Η επαρχία Λεμεσού έχει ετοιμαστεί δεύτερη χρονιά και προσκαλεί τους Δημότες της (και όχι μόνο) για μια συναρπαστική και καταπράσινη σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024. Αυτή η συλλογική πρωτοβουλία, των 4 Δήμων της επαρχίας Λεμεσού, του ΕΟΑ Λεμεσού και με την στήριξη του Ομίλου Green Energy έχει σχεδιαστεί με έναν πρωταρχικό στόχο: να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στις βιώσιμες πρακτικές, να υποστηρίξει λύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και να συμβάλει στην πρόοδο μιας πιο οικολογικά συνειδητοποιημένης κοινωνίας.

greens3

Δειτε Επισης

Παρουσίαση θεμάτων ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Αμαθούντας
Διάλεξη με θέμα «Ψυχική υγεία στην εργασία» στα κεντρικά γραφεία του ομίλου της CNP Κύπρου
Το Where to Invest Forum έρχεται για να διευρύνει τους επενδυτικούς σας ορίζοντες
Σταματά να αποδέχεται αιτήσεις για ΠΥΚΣ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς-Ο Κανονισμός που θα τεθεί σε ισχύ
Με τους περισσότερους δικηγόρους ανά 100.000 κατοίκους η Κύπρος-Η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ ένας οδηγός επενδύσεων μέγιστης απόδοσης ταμείων
Γεφύρωση του χάσματος αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων
Με θετικό πρόσημο και αυξημένη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδίου
Επίσημη συνάντηση Τομεακών Ομάδων Δικτύου ΕΕΝ στην Κύπρο υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ
Carob Awards: Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης ξεκινά