Το Where to Invest Forum έρχεται για να διευρύνει τους επενδυτικούς σας ορίζοντες

Καθώς οι επενδυτικές ευκαιρίες αυξάνονται παγκοσμίως, η τεχνολογική επανάσταση καθιστά πιο εύκολη την πρόσβασή τους μέσω καινοτόμων, φιλικών προς τον χρήστη εργαλείων, τα οποία απευθύνονται τόσο σε μεγάλους όσο και σε μικρούς επενδυτές.

Παράλληλα, με την αύξηση του προσδόκιμου ζωής και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, η ανάγκη για έξυπνες, ασφαλείς και αποδοτικές επενδύσεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Στις 13 Νοεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει κορυφαίους ειδικούς και θεσμικούς επενδυτές, που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις προβλέψεις τους για τον κόσμο των επενδύσεων, στο πλαίσιο του Where to Invest Forum 2024 που παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τόσο τους νέους όσο και τους έμπειρους επενδυτές το Φόρουμ θα προσφέρει σε όλους μια εξαιρετική ευκαιρία να διευρύνουν τους επενδυτικούς τους ορίζοντες.

Οι θεματικές ενότητες του Where to Invest Forum 2024 καλύπτουν όλους τους τομείς και επενδυτικά προϊόντα, από τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητα, έως μετοχές, ομόλογα και εναλλακτικές επενδύσεις, όπως τα cryptocurrencies και το leveraged investing. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις επενδυτικές ευκαιρίες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, καθώς και στις προοπτικές για το μέλλον.

Απευθυνόμενο σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτών, το συνέδριο προσελκύει μη θεσμικούς επενδυτές όλων των ηλικιών. Νέοι επενδυτές θα βρουν καθοδήγηση για τις πρώτες τους κινήσεις στην αγορά, ενώ οι πιο έμπειροι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες στρατηγικές και ευκαιρίες για να εμπλουτίσουν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Επιχειρηματίες που αναζητούν τρόπους να επενδύσουν τα κέρδη τους για μελλοντική ανάπτυξη, CEOs, CFOs και άλλα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και διαχειριστές συνταξιοδοτικών ταμείων και wealth managers, θα μπορούν εξάλλου να επωφεληθούν από τις παρουσιάσεις κορυφαίων ειδικών και τις επενδυτικές συμβουλές που θα προσφερθούν.

Η επιλογή των επενδυτικών προϊόντων έχει γίνει πιο περίπλοκη και απαιτείται σωστή καθοδήγηση για να διαχειριστεί κανείς με επιτυχία τα επενδυτικά του κεφάλαια. Σε αυτό το πλαίσιο, το Where to Invest Forum 2024 φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που χρειάζονται για να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Οι ομιλητές θα εξετάσουν θέματα όπως η διάθεση ανάληψης κινδύνων, η κατασκευή ισορροπημένων χαρτοφυλακίων, η διασπορά κινδύνου, αλλά και οι προβλέψεις για τις αποδόσεις σε διαφορετικούς τομείς, όπως οι καταθέσεις, οι μετοχές, τα ομόλογα, τα αμοιβαία κεφάλαια, τα εμπορεύματα και τα κρυπτονομίσματα.

Ένα από τα κεντρικά θέματα του συνεδρίου αποτελεί και η ανάλυση των επενδυτικών ευκαιριών στην αγορά ακινήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια σαφή εικόνα των τάσεων και των προβλέψεων για το 2024 και μετά. Παράλληλα, θα εξεταστούν στρατηγικές διαχείρισης φορολογίας και σχεδιασμού κληρονομιάς, δύο καίρια ζητήματα για όσους επιδιώκουν να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον πλούτο τους για τις επόμενες γενιές.

Οι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση των χαρτοφυλακίων τους, με συγκεκριμένα παραδείγματα για κεφάλαια διαφορετικών μεγεθών, όπως χαρτοφυλάκια €100,000, €300,000 και €1,000,000.

Τα παραδείγματα αυτά θα δώσουν μια σαφή εικόνα για το πώς μπορούν να προσαρμοστούν οι στρατηγικές ανάλογα με το διαθέσιμο κεφάλαιο, τις επενδυτικές προτιμήσεις και τους στόχους του κάθε συμμετέχοντα.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί, τέλος, μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και των ειδικών, προσφέροντας παράλληλα στους επενδυτές όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουν ενημερωμένες επιλογές στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επενδύσεων.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Κύριος Χορηγός: Hellenic Bank

Χορηγοί: Athlos Capital, Cyfield, ECOMMBX, Ellinas Finanace, EY Cyprus, Freedom24, IMR/University of Nicosia™, Libertex

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN News, περιοδικό IN Business, GOLD Reporter,

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη με θέμα «Ψυχική υγεία στην εργασία» στα κεντρικά γραφεία του ομίλου της CNP Κύπρου
Το Where to Invest Forum έρχεται για να διευρύνει τους επενδυτικούς σας ορίζοντες
Σταματά να αποδέχεται αιτήσεις για ΠΥΚΣ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς-Ο Κανονισμός που θα τεθεί σε ισχύ
Με τους περισσότερους δικηγόρους ανά 100.000 κατοίκους η Κύπρος-Η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ ένας οδηγός επενδύσεων μέγιστης απόδοσης ταμείων
Γεφύρωση του χάσματος αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων
Με θετικό πρόσημο και αυξημένη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδίου
Επίσημη συνάντηση Τομεακών Ομάδων Δικτύου ΕΕΝ στην Κύπρο υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ
Carob Awards: Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης ξεκινά
Εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών στον τομέα της αγροεπιχειρηματικότητας