Οι κούκλες της Κyriakides Mushrooms θα ταξιδέψουν σε νηπιαγωγεία ολόκληρης της Κύπρου

Φέτος, τα μανιτάρια μας αποφάσισαν να… δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό! Αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από το καθιερωμένο τους φεστιβάλ και να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια που θα συναρπάσει όσους την παρακολουθήσουν.

Τα τελευταία 4 χρόνια, είχαμε τη χαρά και την τιμή να είμαστε συνδιοργανωτές στη μεγαλύτερη γιορτή μανιταριού στην Κύπρο, όπου γιορτάζαμε τα αγαπημένα μας μανιτάρια μαγειρεύοντας μοναδικές συνταγές, δημιουργώντας ξεχωριστές στιγμές για όσους βρέθηκαν εκεί. Φέτος τα πλάνα μας αλλάζουν και το φεστιβάλ στα Σπήλια δε θα πραγματοποιηθεί, αλλά… μαγειρεύουμε κάτι άλλο, πολύ λαχταριστό!

Μπορείτε να φανταστείτε μια ιστορία με πρωταγωνιστές τον ατρόμητο Γουάιτ, τη σοφή Σιτάκε και τον γοητευτικό Πορτομπελίνι; Εμείς το κάναμε ήδη! Τα μανιτάρια μας πήραν μορφή κούκλας και είναι έτοιμα για μοναδικές παραστάσεις κουκλοθεάτρου. Οι κούκλες αυτές έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη φροντίδα και αγάπη, με σκοπό να μας μεταφέρουν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο χρώματα και περιπέτειες.

Οι ιστορίες της Μανιταρούπολης διδάσκουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο τη σημασία της σωστής διατροφής, της άσκησης και της προσπάθειας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν πώς η φιλία και η συνεργασία μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Κάθε παράσταση είναι γεμάτη δράση και χιούμορ, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών και κάνοντάς τα ενεργούς συμμετέχοντες στην ιστορία.

Στόχος μας είναι να φέρουμε αυτές τις παραστάσεις της Μανιταρούπολης κατευθείαν στα παιδιά!

Οι κούκλες μας θα ταξιδέψουν σε νηπιαγωγεία σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ήρωες και να μάθουν από τις περιπέτειές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το νέο βήμα, καθώς πιστεύουμε ότι οι περιπέτειες των χαρακτήρων μας θα προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις αξίες της φιλίας, της ενσυναίσθησης και της αυτοπεποίθησης, ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα δουν το θέατρο ως ένα εργαλείο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το νέο ταξίδι στη Μανιταρούπολη θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και θα τους δώσει πολύτιμες εμπειρίες που θα θυμούνται για καιρό.

Δειτε Επισης

Οι κούκλες της Κyriakides Mushrooms θα ταξιδέψουν σε νηπιαγωγεία ολόκληρης της Κύπρου
Κύριος χορηγός του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας η Πετρολίνα
ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες