Η Coral Cyprus χορηγός της εκδήλωσης «Κύπρος: 50 χρόνια υπομονής, μνήμης και ελπίδας επιστροφής»

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) είχε την τιμή να στηρίξει την εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τίτλο «Κύπρος: 50 Χρόνια Υπομονής, Μνήμης και Ελπίδας Επιστροφής», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024, στον περίβολο του Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση, που τελέστηκε με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της μνήμης και της προσδοκίας για την επανένωση των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια σειρά από καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν η θεατρική ομάδα «Αντιδρώντες», η Εκκλησιαστική Χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», η γυναικεία Χορωδία του Καθεδρικού Ναού και το Μουσικό Σχήμα «Ηδύμελπον».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Με Λένε Κύπρο» του Βασίλη Χατζηστυλλή, που στόχευε στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της ελπίδας για επανένωση.

Picture 2

Ο φημισμένος Κύπριος τραγουδιστής-συνθέτης Κούλης Θεοδώρου εμπλούτισε την εκδήλωση αποδίδοντας δύο τραγούδια σχετικά.

Το πρώτο ήταν το «Όμορφη και παράξενη πατρίδα» σε μουσική του Δημήτρη Λάγιου και στίχους του Οδυσσέα Ελύτη και το δεύτερο «Του Βαγορή» σε στίχους του Ανδρέα Παράσχου και μουσική του ίδιου του Κούλη Θεοδώρου.

Picture 4

Η Coral Cyprus με σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνία της Κύπρου συνέβαλε ενεργά στη διοργάνωση της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για στήριξη δράσεων που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και την πολιτιστική μνήμη του νησιού.

Picture 1

Η συμμετοχή της Coral Cyprus

Η συμμετοχή της Coral Cyprus σε τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για στήριξη της κοινωνίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Με τη χορηγία της εκδήλωσης, η Coral Cyprus επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην κοινωνική ευθύνη, στηρίζοντας δράσεις που ενώνουν και ενδυναμώνουν την κυπριακή κοινωνία.

Για την Coral Cyprus, η υποστήριξη αυτών των εκδηλώσεων δεν είναι μόνο τιμή αλλά και προνόμιο, καθώς συνδέεται με τις αξίες που η εταιρεία πρεσβεύει για αλληλεγγύη, μνήμη και ελπίδα.

Picture 3

Δειτε Επισης

Carob Awards: Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης ξεκινά
Η Coral Cyprus χορηγός της εκδήλωσης «Κύπρος: 50 χρόνια υπομονής, μνήμης και ελπίδας επιστροφής»
«Let’s Do It! Cyprus 2024»: Παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού από το περιβαλλοντικό και εθελοντικό δίκτυο Together Cyprus
Με απόλυτη επιτυχία για 10η συνεχή χρονιά το International Compliance Forum (video)
Τετραήμερο παιδικό φεστιβάλ στην Αραδίππου-Στο «Παιδικό Χαμόγελο» μέρος των εσόδων
ΙδΕΚ: Οι 11 νεαροί επιστήμονες που ξεχώρισαν στo 18ο European Researcher’s Night
Στην Κύπρο ο Χρ. Στυλιανίδης-Στο επίκεντρο οι προοπτικές συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας στον τομέα των λιμένων
Οι ευκαιρίες στις αγορές σταθερού εισοδήματος σας περιμένουν
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται οι φιναλίστ υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία βράβευσης
Στέρεη γέφυρα του συγκροτήματος της Τρ. Κύπρου με την κοινωνία οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Eurolife