Δυναμική η παρουσία της Cyta Business στο Inspire Festival

Πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Μακαρίου, το πρώτο Inspire Festival, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024, στο οποίο συμμετείχε η Cyta Business, ως στρατηγικός συνεργάτης.

Το Inspire Festival είναι ένα φεστιβάλ επιχειρηματικότητας, στο οποίο ειδικοί από διάφορες κατευθύνσεις ένωσαν δυνάμεις για να εμπνεύσουν, να επιμορφώσουν και να εξελίξουν την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο. Από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η Cyta Business, που όχι μόνο προάγει την επιχειρηματικότητα, αλλά της προσφέρει τις λύσεις, τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που απαιτείται ώστε να εξελιχθεί και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, η Cyta Business συμμετείχε με το δικό της booth, στο οποίο εκτός από την ενημέρωση που μπορούσαν να λάβουν οι επισκέπτες, πραγματοποίησε και έναν μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο 2 κορυφαία smartphones, το Samsung Galaxy S24+ 512GB και το iPhone 16 Plus 128GB . Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, οι επισκέπτες σάρωναν το ΑΙ QR-code που βρισκόταν στο προωθητικό υλικό, στο booth και στα μπλουζάκια του προσωπικού.

cytainspire2

Η κλήρωση για τα δύο smartphones πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2024 και οι νικήτριες είναι οι Ντανιέλα Δ. (Samsung Galaxy S24+ 512GB) και Φοίβη Δ. (iPhone 16 Plus 128GB), οι οποίες παρέλαβαν με χαρά τα δώρα τους.

Η Cyta Business θα συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο, με την καινοτομία που την χαρακτηρίζει και μεταφράζοντας το όραμά της σε δυναμικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του entrepreneurship.

Δειτε Επισης

Στις 328 και το δεύτερο τρίμηνο οι εταιρείες διαχείρισης και οι οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του JA Cyprus-Πρόεδρος η Κωνσταντίνα Λογοθέτη της PwC Kύπρου
ΗR Conference: Προς αναζήτηση της ψυχικής υγείας και ευημερίας στο χώρο εργασίας
Δυναμική η παρουσία της Cyta Business στο Inspire Festival
SMARTNAV: Η νέα πρόταση των Logistics
Μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε έναν… βραχυπρόθεσμο κόσμο
Πόλη Χρυσοχούς: Υπογραφή συμβολαίων για παραμετροποίηση μηχανογραφικού συστήματος
Έρευνα για τις μετακινήσεις των πολιτών της Λεμεσού-Πρωτοβουλία για βελτίωση των υποδομών
Έρχεται το 8ο Project Management Conference-Ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια στην Κύπρο (video)
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: 20+1 business leaders to watch