SMARTNAV: Η νέα πρόταση των Logistics

Η SMARTNAV, μία από τις πιο έμπειρες ευρωπαϊκές εταιρείες στον τομέα των υπηρεσιών Internet of Things (IoT), λανσάρει το νέο της προϊόν, Canopus. Συνδυάζοντας έξυπνη δρομολόγηση και καινοτομία, το Canopus υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τον στόλο των οχημάτων τους.

Με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών IoT σε εταιρείες όπως η NOVA (πρώην WIND) στην Ελλάδα, η SMARTNAV έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον χώρο της διαχείρισης στόλου οχημάτων. Έχει επίσης υποστηρίξει μεγάλες εταιρείες και κράτη, όπως η Κυπριακή Δημοκρατία, όπου από το 2016 έχει εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης που ελέγχει πάνω από 2.000 κυβερνητικά οχήματα.

Το καινοτόμο προϊόν:

Το Canopus είναι μια προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης δρομολογίων, σχεδιασμένη για να αναπτύξει τις λειτουργίες logistics των επιχειρήσεων. Χρησιμοποιεί σύγχρονους αλγορίθμους και ανάλυση δεδομένων για να προσφέρει:

  • Μείωση κόστους μεταφοράς: Εντοπίζει τις πιο αποδοτικές διαδρομές μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου, τη φθορά των οχημάτων και το κόστος εργασίας. Επιχειρήσεις που το χρησιμοποίησαν ανέφεραν μείωση κόστους έως και 30%.
  • Ακριβείς προβλέψεις κυκλοφορίας: Eνσωματώνει ιστορικά μοτίβα κυκλοφορίας για να δημιουργήσει ένα προγνωστικό μοντέλο που προβλέπει τη συμφόρηση και προσαρμόζει προληπτικά τις διαδρομές, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί αποφεύγουν τις καθυστερήσεις πριν καν συμβούν.
  • Βελτιστοποίηση δρομολογίων φορτηγών: Χρησιμοποιεί εξειδικευμένους χάρτες και αλγορίθμους σχεδιασμένους ειδικά για τη δρομολόγηση φορτηγών

Βασικά πλεονεκτήματα:

- Γρήγορη βελτιστοποίηση: Παρέχει αποτελέσματα μέσα σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις και να ανταποκρίνονται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες.

- Άμεση αναδρομολόγηση: Σε περίπτωση απρόβλεπτων εμποδίων το Canopus επιτρέπει την άμεση αλλαγή διαδρομής, διασφαλίζοντας ότι οι παραδόσεις παραμένουν στον σωστό δρόμο.

- Προσαρμοστικότητα: Προσφέρει δυνατότητα προσαρμογής των παραμέτρων σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, όπως ορισμός χρονικών περιθωρίων παράδοσης και προτεραιοποίηση παραγγελιών.

- Εύκολη ενσωμάτωση: Συνεργάζεται απρόσκοπτα με τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης στόλου και τηλεματικής, διευκολύνοντας την υιοθέτησή του στον κάθε οργανισμό.

- Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή: Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση ακόμη και για όσους δεν διαθέτουν τεχνική εμπειρία, καθιστώντας τη διαχείριση διαδρομών και οδηγών απλή διαδικασία.

Γιατί να επιλέξετε το Canopus:

Το Canopus δεν είναι απλώς ένα εργαλείο· είναι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας. Με τις ισχυρές λειτουργίες του και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον σχεδιασμό δρομολογίων και τις καθημερινές εταιρικές λειτουργίες. Συγκεκριμένα προσφέρει:

  • Ενίσχυση αποδοτικότητας: Βελτιστοποιεί τις διαδικασίες logistics μειώνοντας τους χρόνους παράδοσης και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών.
  • Μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος: Με τη λιγότερη κατανάλωση καυσίμου συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Επιτρέπει στην επιχείρησή σας να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες με χαμηλότερο κόστος ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Σημεία πώλησης:

- Δίκτυο NOVA σε όλη την Ελλάδα

- Απευθείας σε όλη την Κύπρο

Προσωπικό: 15 άτομα

Πελατολόγιο:

Mε πάνω από 20.000 εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο εμπιστεύονται την εταιρεία, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθοι: Κυπριακή Δημοκρατία, Δήμος Λεμεσού, Epic, Primetel, Cablenet, Υπεραγορές Αλφαμέγα, mas Supermarkets, Sixt, Cyfield, CTC, Γαλαταριώτης, Betomix, Psaltis Auto Parts, Lanitis Aristophanous, MSJ Jakovides Group, Ifantis, Lidl Hellas, Nova, Creta Farms, Aραμπατζής Eλληνική Ζύμη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Ελλάδα

Διεύθυνση: Ελευθέριου Βενιζέλου 10, 14452, Μεταμόρφωση, Αττική

Τηλέφωνο: +302111825900 | E-mail: info@smartnav.gr

Κύπρος

Διεύθυνση: Λεμεσού 2, Κρόνος Κόμπλεξ, 2220, Λατσιά | Τηλέφωνο: 22100108

E-mail: cysupport@smartnav.gr | Ιστοσελίδες: www.smartnav.com.cy , www.smartracker.com , www.routeplanner.gr

Δειτε Επισης

Στις 328 και το δεύτερο τρίμηνο οι εταιρείες διαχείρισης και οι οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του JA Cyprus-Πρόεδρος η Κωνσταντίνα Λογοθέτη της PwC Kύπρου
ΗR Conference: Προς αναζήτηση της ψυχικής υγείας και ευημερίας στο χώρο εργασίας
Δυναμική η παρουσία της Cyta Business στο Inspire Festival
SMARTNAV: Η νέα πρόταση των Logistics
Μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε έναν… βραχυπρόθεσμο κόσμο
Πόλη Χρυσοχούς: Υπογραφή συμβολαίων για παραμετροποίηση μηχανογραφικού συστήματος
Έρευνα για τις μετακινήσεις των πολιτών της Λεμεσού-Πρωτοβουλία για βελτίωση των υποδομών
Έρχεται το 8ο Project Management Conference-Ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια στην Κύπρο (video)
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: 20+1 business leaders to watch