Universal Life: Στηρίζει τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της

Η Universal Life, στο πλαίσιο της διαχρονικής δέσμευσής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), συνεχίζει να στηρίζει για 23η συνεχή χρονιά ενεργά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) και τις πρωτοβουλίες του.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών, στις 12 Οκτωβρίου, η εταιρεία συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις, αναδεικνύοντας τη σημασία της στήριξης των ατόμων που ζουν με αυτές τις χρόνιες παθήσεις.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση «Φόρεσε με», όπου οι εργαζόμενοι της Universal Life φόρεσαν την ειδική μπαντάνα του Συνδέσμου, με το μήνυμα «Φόρεσε με, πάντα με Περηφάνεια», και συμμετείχαν στην ομαδική φωτογράφηση στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας. Παράλληλα, εργαζόμενοι από τα υποκαταστήματα της εταιρείας σε όλη την Κύπρο έλαβαν μέρος στη δράση, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Universal Life καλεί όλους τους συνεργάτες, υποστηρικτές και το κοινό να συμμετάσχουν και στην εκδήλωση «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα.

Πρόκειται για μια συμβολική πορεία με σκοπό την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ρευματικές παθήσεις, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:45 μπροστά από την εξέδρα της παραλίας. Καλούμε όλους να φορέσουν την ειδική μπαντάνα και να περπατήσουν μαζί μας για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Universal Life να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των συνανθρώπων μας.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τη διαφώτιση και ενημέρωση του κοινού, στηρίζει διαχρονικά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου κάνοντας πράξη τη δέσμευση της για μια καλύτερη κοινωνία που να αποδέχεται τους ανθρώπους με ρευματοπάθειες και να τους παρέχει τα εφόδια για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση.

Δειτε Επισης

Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης: Ουσιώδους σημασίας για την παγκόσμια πρόοδο τα διεθνή πρότυπα
Υποτροφίες στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών ΤΕΠΑΚ από τον δικηγορικό οίκο Patrikios Legal
Universal Life: Στηρίζει τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της
Olympus και Kassatly επιβεβαιώνουν την δυναμική της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για επενδύσεις
ΕΚΟ Κύπρου: Φιλανθρωπικό δείπνο για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Largest employers
SkillsCyprus 2024: Για ταλαντούχους νέους και ταλαντούχες νέες-Παράταση στην υποβολή αιτήσεων
Η κανονιστική συμμόρφωση στο περιβάλλον της πράσινης μετάβασης και των νέων απαιτήσεων της CSRD
Οι 1000+μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο-Η συλλεκτική έκδοση του ΙΝ Business Οκτωβρίου στα περίπτερα