Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum

Το 15ο Limassol Economic Forum πλησιάζει, φέρνοντας μαζί του δύο από τις πιο συναρπαστικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και περιβαλλοντικού χώρου: τον διακεκριμένο επιχειρηματία Lars Tvede και τον παγκοσμίου φήμης κολυμβητή αντοχής Lewis Pugh.

Στις 18 Οκτωβρίου 2024, στο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, οι δύο αυτοί ομιλητές θα παρουσιάσουν τις δικές τους μοναδικές οπτικές για την ηγεσία, την καινοτομία και την αντοχή.

Ο Lewis Pugh, γνωστός ως ο «Προστάτης των Ωκεανών» των Ηνωμένων Εθνών, έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα στα πιο δύσκολα και επικίνδυνα νερά του πλανήτη, προωθώντας την προστασία του περιβάλλοντος.

Η παρουσίασή του θα εστιάσει στη σημασία της αντοχής και της αποφασιστικότητας, αναδεικνύοντας πώς αυτές οι ιδιότητες μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο στις φυσικές προκλήσεις αλλά και στις επιχειρηματικές.

Ο Pugh θα μοιραστεί τις εμπειρίες του από τις αποστολές του στον Βόρειο Πόλο και την κορυφή του Έβερεστ, μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία των θαλασσών και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Ο Lars Tvede, από την άλλη, θα προσφέρει τη δική του διορατικότητα για την ηγεσία σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ως βραβευμένος επιχειρηματίας και συγγραφέας με επιτυχημένη πορεία στις επενδύσεις και τις νέες τεχνολογίες, ο Tvede θα εστιάσει στην ηγεσία σε περιόδους εκθετικών αλλαγών.

Με έμφαση στην καινοτομία, την προσαρμοστικότητα και τη στρατηγική λήψη αποφάσεων, θα αναδείξει το πώς οι παραδοσιακά μοντέλα ηγεσίας αναδιαμορφώνονται μέσα από τις τεχνολογικές εξελίξεις και την παγκοσμιοποίηση.

Το Limassol Economic Forum αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση για την επιχειρηματική ηγεσία στην Κύπρο, προσελκύοντας ηγέτες και κορυφαίους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Εκτός από τις συναρπαστικές παρουσιάσεις του Pugh και του Tvede, το συνέδριο θα περιλαμβάνει συνεδρίες για την οικονομική κατάσταση της Ευρώπης, πάνελ συζητήσεων με διευθύνοντες συμβούλους και ειδικούς από τον χώρο των επιχειρήσεων.

To Forum αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους ηγέτες επιχειρήσεων να αποκτήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, αντλώντας έμπνευση από ανθρώπους που έχουν καταφέρει το αδύνατο.

Mε τη δυναμική του ατζέντα, είναι βέβαιο πως το Limassol Economic Forum θα εμπνεύσει και θα δώσει τροφή για σκέψη σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να διαμορφώσει το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτές: ΙΜΗ και περιοδικό IN Business
  • Platinum Partners: Τράπεζα Κύπρου, Deloitte Cyprus, Elias Neocleous & Co LLC
  • Strategic Partner: Freedom24
  • Luxury Property Sponsor: Leptos Group
  • Σε συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association
  • Υποστηρικτές: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Invest Cyprus
  • Χορηγός Επικοινωνίας: Cyprus Business News (CBN), περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η έναρξη μιας δυναμικής συνεργασίας που ενισχύει την επιχειρηματική συμμόρφωση και υποστήριξη των ΜμΕ
Ζητούν κατοχύρωση του επαγγέλματος οι μεταφορείς skip-Αντιδρούν στο κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης αποβλήτων
Ο Tilo Bonow στο INSPIRE 2025: Ο άνθρωπος που έκανε το «PR» sexy
35+1 υποτροφίες στο MBA του CIIM Business School-Πανεπιστήμιο Λεμεσού
Ινστιτούτο Κύπρου: Το αόρατο τίμημα της πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Έως και 20 εκατ. υψηλότερο το τελικό κόστος
Όμιλος εταιρειών Rostro και Ίδρυμα Rostro: €100,000 για πληγείσες κοινότητες και αποκατάσταση οικοσυστημάτων
Σκληρός ανταγωνισμός στα ευρωπαϊκά λιμάνια-Στην κορυφή το Ρότερνταμ, διατηρείται στην πεντάδα ο Πειραιάς
Προειδοποιεί για παραπλανητικά μηνύματα η Πετρολίνα-Εφιστά την προσοχή του κοινού
ΙδΕΚ: Ανακοίνωση εμβληματικού προγράμματος χρηματοδότησης «AI in Government»
Παναγιώτης Σάββα: Ο άνθρωπος που έκανε την παλαίωση…εμπειρία