Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές από την Altamira Real Estate

Μια μεγάλη γκάμα επιλογών δημοσίευσε η Altamira Real Estate και αυτή την εβδομάδα σε δημοφιλείς περιοχές της Κύπρου.

Οι κατοικίες που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία βρίσκονται σε περιοχές που διακρίνονται με υψηλή ζήτηση όπως η Λακατάμεια, ο Πρωταράς, η «Χρυσοπολίτισσα», η Αναφωτίδα και η Πέγεια, καλύπτουν τις πιο απαιτητικές επενδυτικές και οικιστικές ανάγκες και εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι είναι είτε ετοιμοπαράδοτα είτε σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, διασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση στο κατασκευαστικό κόστος.

PR40763

Προνομιακές κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο

Σε ελκυστική τοποθεσία στην Λακατάμεια, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή ακινήτου για οικογένειες καθώς βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, και σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Ιπποκράτους και τη Λεωφόρο Τσερίου. Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 401 τ.μ. ενώ η τιμή πώλησής της ανέρχεται στις €380.000.

Μοναδική ευκαιρία με διώροφο οικιστικό κτίριο συνολικού εμβαδού 266 τ.μ ξεχωρίζει στην ενορία Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα με τιμή πώλησης €250.000. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον υπηρεσιών και ανέσεων, το ακίνητο προσφέρει πολύ καλές προσβάσεις προς το κέντρο της Λάρνακας.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και δύο αποχωρητήρια στο ισόγειο ενώ η ανώγεια κατοικία αποτελείται από από γραφείο, σαλοτραπεζαρία, χολ, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, ντους, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και βεράντες.

Σε ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Αναφωτίδα της Λάρνακας, εντοπίζεται κενή κατοικία, υπερυψωμένου τύπου με υπόστεγο. Με συνολικό εμβαδόν 232 τ.μ. είναι κτισμένη σε οικόπεδο εμβαδού περί τα 558τ.μ. και αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, βοηθητική κουζίνα, και στο υπερυψωμένο επίπεδο τρία υπνοδωμάτια και μπάνια ενώ διατίθεται στην τιμή των €310.000. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

PR40809

Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων ξεχωρίζει στην κοινότητα του Αλεθρικού. Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Diplomas Village Homes», ενώ διαθέτει ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία δύο αποχωρητήρια, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για ενοικίαση ή για ιδιοχρησία. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €230.000.

Σε δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, κοντά στην παραλία «Κάππαρης» ξεχωρίζει κενή διώροφη μεζονέτα στην ελκυστική τιμή των €120.000. Το ακίνητο αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος το οποίο διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις.

Με συνολικό εμβαδόν 78 τ.μ. αποτελείται από ισόγειο με σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων καθώς και όροφο που διαθέτει δυο υπνοδωμάτια και ένα κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στην Πέγεια ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κενή κατοικία με ιδιωτική πισίνα σε οικόπεδο εμβαδού 604 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε δημοφιλή και ελκυστική τοποθεσία πλησίον του κέντρου και πωλείται προς €375.000.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, τραπεζαρία και καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο.

Στην κοινότητα Μεσόγη εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, δύο υπνοδωματίων, με συνολικό εμβαδόν 158 τ.μ. και αυλή περί τα 191 τ.μ. στην τιμή των €200.000 και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση αλλά και ιδιοχρησία.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, καλυμμένη και ακάλυπτη βεράντα.

PR40819

Στην Τάλα της Πάφου ξεχωρίζει προνομιακή ανεξάρτητη κατοικία δύο ορόφων με συνολικό εμβαδόν 386 τ.μ. στην τιμή των €595.000. Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο με ενιαίο χώρο με σαλόνι και καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα και τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ξεχωριστούς χώρους υγιεινής. Η κατοικία διαθέτει υπόγειο με πλυσταριό, αποχωρητήριο με ντους και αποθήκη ενώ υπάρχει αυλή και πισίνα στους εξωτερικούς χώρους

Στο κέντρο της Τσάδας διατίθεται κενή ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία με συνολικό εμβαδόν 184 τ.μ., η οποία ανεγέρθηκε το 2004 και πωλείται προς €200.000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, πλυσταριό, τρία υπνοδωμάτια και ξεχωριστό μπάνιο με αποχωρητήριο. Επιπλέον, εξωτερικά διαθέτει αυλή, πισίνα και χώρο στάθμευσης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό σχέδιο για την στεγαστική κρίση-Τα μέτρα που βρίσκονται υπό συζήτηση
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές από την Altamira Real Estate
Άνοιξε ο δρόμος για το «Larnaca Tower» στις Φοινικούδες-Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Προτεραιότητα η συνεχής εκπαίδευση των κτηματομεσιτών
Συνεργασία κλάδου ακινήτων και τραπεζικών ιδρυμάτων προς όφελος της οικονομίας
Τρέχουν με χίλια οι εργασίες για το «The Landmark Nicosia»-Drone timelapse με την εξέλιξη του έργου(video)
Οικιστικά οικόπεδα για ανάπτυξη σε νέες, μειωμένες τιμές, από την Gordian
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Ευρωζώνη: Αύξηση στις τιμές των κατοικιών για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έναν χρόνο
Στις 14 Οκτωβρίου αρχίζει η β’ φάση των έργων στην Τσερίου