«Το εργοστάσιο της BBBI ανοίγει θέσεις εργασίας και δίνει ώθηση για επενδύσεις»-Οφέλη για την περιοχή του Ύψωνα

Mε ενθουσιασμό και χαρά για την τοπική κοινότητα υποδέχτηκε ο Δήμος Ύψωνα τη νέα μονάδα παραγωγής της BBBI θυγατρικής του ομίλου Kassatly.

Στα εγκαίνια της μονάδας που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, ο Δήμαρχος Ύψωνας, Παντελής Γεωργίου, μίλησε για έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών με περιβολλοντική ευαισθησία και άρτια τεχνολογία.

«Το εργοστάσιο θα εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν 100 θέσεις εργασίας», επεσήμανε ο Δήμαρχος, τονίζοντας έτσι την συνδρομή της εταιρείας στην περιοχή και στα οικονομικά οφέλη για τους κατοίκους.

«Είναι ένα σημαντικό έργο για τον Ύψωνα», είπε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για μια σπουδαία επένδυση πέραν του τομέα των ποτών, που συντείνει στην προσέλκυση κι άλλων επενδύσεων στη χώρα.

«Δεύτερο σπίτι» για τον όμιλο Kassatly η Κύπρος

Στην ομιλία τους κατά την τελετή των εγκαινίων, τόσο ο ιδρυτής της Kassatly Chtaura, Akram Kassatly, όσο και ο Nayef Kassatly, managing director της BBBI, αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την Κύπρο και τους κατοίκους της.

Ευχαρίστησαν θερμά τους αρμόδιους φορείς που συνέβαλαν στην κατασκευή και έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου. Ο Nicolas Boulos, Partner και business developer της BBBI, τόνισε ότι το εργοστάσιο είναι πλήρως τεχνολογικά εξελιγμένο, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και επαναχρησιμοποιεί το νερό, δείχνοντας τον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Ο Akram Kassatly, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Kassatly Chtaura, έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους εκλεκτούς καλεσμένους, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα του ομίλου. Χαρακτήρισε την κατασκευή του εργοστασίου ως ένα ορόσημο για τον όμιλο και δήλωσε πως η Κύπρος είναι «το δεύτερο του σπίτι», προσθέτοντας ότι προσφέρει σταθερότητα και ευημερία.

Μεγάλος παίκτης βιομηχανίας ποτών

Ο όμιλος Kassalty αποτελεί ένα σημαντικό παίκτη στη βιομηχανία ποτών και ροφημάτων στον Λίβανο, ο οποίος παράγει από τη δεκαετία του 1970 διάφορες κατηγορίες ποτών.

Αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση από το 1974, ενώ ο όμιλος αναπτύχθηκε από τις τοπικές και περιφερειακές αγορές στις παγκόσμιες, μέσα από συνεχείς προσπάθειες και ανάπτυξη νέων προϊόντων, καλύπτοντας τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σήμερα ο όμιλος παράγει αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, τα οποία πωλούνται σε 40 χώρες.

Η Boutique Beverages Bottling Factory International LTD (BBBI), μέλος του ομίλου, ιδρύθηκε στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, τον Ιούλιο του 2021 και δραστηριοποιείται με την παραγωγή αλκοολούχων και μη ανθρακούχων ποτών, που προορίζονται κυρίως για εξαγωγή.

Δειτε Επισης

Ηλεκτροκίνηση: Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη
Μάριος Σκανδάλης: Καθοριστικός για την επιτυχία του rebranding ο ρόλος των επαγγελματιών συμμόρφωσης
Ο Κίκης Καζαμίας νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lordos
Ευγένιος Ευγενίου: Πρεσβευτής της Κύπρου ο όμιλος Kassalty-«Δίπλα σας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας»
«Το εργοστάσιο της BBBI ανοίγει θέσεις εργασίας και δίνει ώθηση για επενδύσεις»-Οφέλη για την περιοχή του Ύψωνα
Ουραγός η Ευρώπη για την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου-Η νέα έκθεση του ΠΟΕ
Τα παράπονα που κάνουν στην Χρηματοοικονομική Επίτροπο οι πολίτες-Οι τρεις βασικοί στόχοι του Γραφείου της
Καταξιώνεται ως βασικός παίκτης στην αιγυπτιακή αγορά η VTN MISR-«Επιτυχημένη και ανοδική πορεία»(pics)
Ο οδικός χάρτης για την λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Ανάπτυξης Επιχειρήσεων-Ποια τα χρονοδιαγράμματα
«Εντάσσεται σε μια ήδη ισχυρή βιομηχανία η Όλυμπος-Ορόσημο η δραστηριοποίηση του εργοστασίου της»