powered by

Oaklins: H εκδήλωση που κατάφερε να ξεχωρίσει-Νέες προοπτικές στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές

Αποκλειστική απογευματινή εκδήλωση με θέμα τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές διοργάνωσε την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, η Oaklins.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, να ανταλλάξουν απόψεις με ειδικούς του κλάδου και να συζητήσουν με επαγγελματίες του χώρου για τα βασικά θέματα που τους απασχολούν.

Η Oaklins, ως παγκόσμιος οργανισμός, έχει συμβουλευτικές ομάδες σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπου οι πελάτες τους έχουν πρόσβαση σε πιθανούς αγοραστές και πωλητές. Η εκδήλωση κατάφερε να ξεχωρίσει στο ημερολόγιο των συγκεντρώσεων που σχετικά με συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Οι ειδικοί μοιράστηκαν τις γνώσεις, τις πολύτιμες εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές τους σε ομιλίες με επίκεντρο τις τελευταίες τάσεις γύρω από τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, απαντώντας σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα ανέφεραν στην κάμερα του InBusiness TV ο Ντίνος Κωνσταντίνου, Partner, Oaklins Latvia και η Valerija Liege, Global Executive Committee Member, Oaklins International, Partner, Oaklins Latvia:

Δειτε Επισης

Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης: Τελευταίο τριήμερο για υποβολή έργων
Σε τροχιά υλοποίησης η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού στον Άγιο Αθανάσιο-Όλα όσα θα περιλαμβάνει
Δεν θέλει συμπληρωματικούς προϋπολογισμούς ο Μάκης-Αυστηρές συστάσεις προς όλους για συγκράτηση δαπανών
Αλέξης Άννινος: Στενό το περιθώριο των οκτώ μηνών, κάνουν ό,τι μπορούν οι διανομείς για τις ανακλήσεις
Ν. Χριστοδουλίδης: 15 εκατ. για το «Σπύρος Κυπριανού», έξτρα χορηγία 2,5 εκατ. στην ΚΟΚ- «Επενδύουμε στο EuroBasket 2025»
Συμφωνία Cyta και Sparkle για προσαιγιάλωση του υποθαλάσσιου καλωδίου BlueMed στην Κύπρο
Οι προβληματικοί αερόσακοι δεν είναι μόνο takata...Η νέα λίστα με τα 425 αυτοκίνητα που ανακαλούνται
Πού βρίσκεται η μέλετη για το λιμάνι και την μαρίνα της Λάρνακας...«Θα πιέσουμε ώστε να γίνει το συντομότερο»
Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Νέες venture capital επενδύσεις σε τομείς υψηλής δυναμικής
Ο πόλεμος των δασμών και πόσο πρέπει να ανησυχεί η Κύπρος-«Δεν είναι καλό νέο για την παγκόσμια οικονομία»