Powered by

MHV: Πουλά στην W.R.A. Consultants το 50% του Aphrodite Hills

Η MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc, έχει συνάψει συμφωνία για την πώληση του 50% μετοχικού της κεφαλαίου στην Aphrodite Hills Resort Limited (AHRL) στην W.R.A. Consultants Ltd.

Οι διευθυντές της W.R.A. Consultants είναι οι Βασίλης Νικολαΐδης και Δημήτρης Νικολαΐδης, που είναι επίσης οι Διευθυντές Εκτελεστικοί Σύμβουλοι της Atlantica Hotels & Resorts.

Η AHRL και οι θυγατρικές της εταιρείες είναι ενεργές στον τομέα της ανάπτυξης θερέτρων και αναψυχής, καθώς και στη διαχείριση και λειτουργία καταλυμάτων ξενοδοχείων.

Μεταξύ άλλων, η AHRL διαθέτει, διαχειρίζεται και λειτουργεί το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Aphrodite Hills Resort στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc στο ΧΑΚ, η συμφωνία επετεύχθη στις 5 Ιανουαρίου.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται στην απόκτηση των απαραίτητων εγκρίσεων από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού(ΕΠΑ).

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι λόγω της φύσης της συναλλαγής και για λόγους εμπιστευτικότητας που μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα, η MHV Mediterranean Hospitality Venture Plc θα εκδώσει σχετική λεπτομερή ανακοίνωση σχετικά με τη συναλλαγή μετά την έγκριση της από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού που αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Δειτε Επισης

Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου
Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access