Όμιλος Δ. Ζαβός: Με νέα προσιτά έργα εντός του 2024 και παρουσία σε Ελλάδα

Στην ανέγερση μιας σειράς από νέα έργα με πέραν των 300 διαμερισμάτων σε προσιτές τιμές θα προχωρήσει ο όμιλος εταιρειών Δ. Ζαβός εντός του 2024, ενώ ταυτόχρονα, μεγάλο στοίχημα για τον όμιλο αποτελεί η δραστηριοποίησή του στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου εταιρειών Δ. Ζαβός, Μιχάλης Δ. Ζαβός, υπογράμμισε ότι με τα νέα έργα του 2024, στόχος του ομίλου είναι να εναρμονιστεί με τις ανάγκες της αγοράς.

Δύο έργα στη Λεμεσό και ένα στη Λάρνακα

Συγκεκριμένα, ο όμιλος προγραμματίζει τρία νέα έργα, δύο στη Λεμεσό και ένα στη Λάρνακα. Πρόκειται για τα Oasis Limassol Park, Oasis Limassol Sun και Oasis Oroklini Park, τα οποία φιλοδοξούν να προσφέρουν προσιτή κατοικία σε προσιτή τιμή.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζαβός, συνολικά, θα ανεγερθούν πέραν των 300 προσιτών διαμερισμάτων με τιμές μεταξύ €180,000 – €280,000.

«Γι’ αυτό τον σκοπό έχουν επιλεγεί κτήματα που έχουν απόσταση 15-20 λεπτών από αστικές περιοχές και διαθέτουν άνετους χώρους στάθμευσης, χώρους πρασίνου, πισίνες, γυμναστήριο και χώρους αναψυχής», πρόσθεσε.

Τα έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης

Την ίδια ώρα, ο όμιλος προχωρά με τις κατασκευαστικές εργασίες της τελευταίας φάσης άλλων έργων, τα οποία μετρούν αντίστροφα για την παράδοσή τους.

Αναλυτικότερα, τα έργα Aqua Park με 61, Park Horizon, Bel Air Mansions, La Maison στη Λεμεσό, καθώς και το Oroklini Villas στην Ορόκλινη Λάρνακας προχωρούν κανονικά και αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα.

Νέο στοίχημα η Ελλάδα

Παράλληλα, ο κ. Ζαβός αναφέρθηκε και στο μεγάλο στοίχημα του ομίλου για το 2024, που είναι η δραστηριοποίηση στην Ελλάδα.

«Ο Όμιλος μας ξεκινά την λειτουργία του στη Ελλάδα, με νέα γραφεία στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, και προχωρά με την ανάπτυξη νέων έργων», υπέδειξε σχετικά.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος εταιρειών Δ. Ζαβός, θα προχωρήσει με την ανάπτυξη τεσσάρων έργων στην Ελλάδα, το Oasis Park Athens στην περιοχή του Ελληνικού, το Harmony Residences στην Καλλιθέα, το Sunset Court στον Κεραμικό και το Sirena Court τον Πειραιά.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές