Powered by

Έδωσε διευκρινήσεις στους υπουργούς του για ανασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-«Να είστε σίγουροι ότι...»

Αποκλειστικός τους στόχος πρέπει να είναι η υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος που υποσχέθηκαν στον λαό, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, πριν από την έναρξη της σημερινής πρώτης συνεδρίας του σώματος για το 2024 κι ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στην αίθουσα.

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στον Φιλελεύθερο για ενδεχόμενο ανασχηματισμό και βλέποντας τα όσα ακολούθησαν, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θέλησε – είπε – να διευκρινίσει ότι «σας βλέπω ως συνεργάτες» κι αν υπάρχει κάτι με κάποιον, «να είστε σίγουροι ότι δεν θα ενημερωθείτε από εφημερίδες».

Ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και σημείωσε ότι τους 10 μήνες που η κυβέρνηση έχει αναλάβει, έγινε σημαντικό έργο, βρέθηκαν λύσεις σε δύσκολα και σύνθετα θέματα.

«Έγινε σημαντική δουλειά. Τη δουλειά σας εσείς πρώτα πρέπει να την αναδεικνύετε. Και συνεχίζουμε μ’ έναν και μοναδικό στόχο, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησης που υποσχεθήκαμε στον κυπριακό λαό. Όλα τ’ άλλα που γράφονται, λέγονται, που ψιθυρίζονται από κάποιους...Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο, επαναλαμβάνω, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διακυβέρνησής μας».

Δειτε Επισης

Ανοικτό το ενδεχόμενο αναπομπής του νόμου για τις πολλαπλές συντάξεις-Περιμένει Νομική Υπηρεσία ο Χριστοδουλίδης
Με απώλειες άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Neocleous Tower: Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή εξωτερική του όψη-Το μεγαλύτερο ορόσημο στην κατασκευή του κτιρίου
Ολοκλήρωσε την εξαγορά του «Εδέμ» ο όμιλος Υγεία-Σημαντικό ορόσημο για τις επενδύσεις της ECM Partners στον τομέα
Ανεξαρτητοποιείται η Αρχή κατά της Διαφθοράς-Το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό
Έτσι θα είναι η κεντρική πλατεία €5 εκατ. στο Παραλίμνι-Χώρος εκδηλώσεων, πάρκο και χώρος μνημείων (pics)
Διαψεύδει Παπαναστασίου για… λειψό «Προμηθέα» η CPP-«Ανακριβείς οι ισχυρισμοί για απουσία εξαρτημάτων»
Ενισχύεται η διοικητική και λειτουργική ανεξαρτησία της Αρχής Κατά της Διαφθοράς-Έρχονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας Ε.Ε. ο Βαφεάδης-Με ποιους θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες
Στράφηκαν για τα καλά στο online banking οι Κύπριοι-Ολοένα αυξανόμενη η χρήση της ψηφιακής τραπεζικής