Powered by

Marcos Baghdatis Tennis Academy στο City of Dreams Mediterranean

Εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης εργασιών για την ανέγερση της ακαδημίας «Marcos Baghdatis Tennis Academy» πραγματοποιήθηκε στο City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης.

Η ακαδημία, που σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο για το θέρετρο, αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους και θα βρίσκεται στο επίκεντρο των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων τένις που θα αποτελούνται από 12 γήπεδα, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού γηπέδου με δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών τουρνουά και αθλητικών εκδηλώσεων.

pagdatiscod2

Η Ακαδημία θα συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας να καθιερώσει τον αθλητικό τουρισμό ως αναπόσπαστο μέρος του τουριστικού της χαρτοφυλακίου, φιλοξενώντας τουρνουά και training camps διεθνούς επιπέδου.

pagdatiscod7

Υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Κύπριου τενίστα κ. Μάρκου Παγδατή, η Ακαδημία θα παρέχει καθοδήγηση σε αθλητές όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως επαγγελματίες, και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του επιπέδου του αθλήματος στην Κύπρο, εστιάζοντας στην αθλητική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη των παικτών.

pagdatiscod3

Η ομάδα προπονητών της Ακαδημίας, πέραν του Μάρκου Παγδατή, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένης της Καρολίνας Παγδατή, η οποία κατείχε θέση στην πρώτη 20αδα του Women’s Tennis Association (WTA).

Τα μαθήματα θα προσφέρονται σε άτομα όλων των επιπέδων, ηλικίας έξι ετών και άνω. Ο κ. Παγδατής, ως διευθυντής της Ακαδημίας, εκτός από καθοδήγηση, θα επιβλέπει τον προγραμματισμό και τις προπονήσεις, ενώ θα αναπτύσσει εξειδικευμένα προγράμματα τένις.

pagdatiscod4

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco Resorts & Entertainment, κ. Lawrence Ho, χαρακτήρισε το έργο ως ένα νέο κεφάλαιο για το City of Dreams Mediterranean - ένα έργο που συνδυάζει τη φιλοξενία και την ψυχαγωγία με τον αθλητισμό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του αθλητή που με τα επιτεύγματά του συνέβαλε να μπει η χώρα μας στο διεθνή χάρτη του αθλήματος.

pagdatiscod5ho

«Τα επιτεύγματα του κ. Παγδατή στο γήπεδο έχουν εμπνεύσει πολλούς Κύπριους νέους και αποτελεί προνόμιο να τον έχουμε ως κατευθυντήρια δύναμη για την ανάπτυξη των μελλοντικών ταλέντων του τένις. Μέσω της δημιουργίας μιας ακαδημίας τένις παγκόσμιας κλάσης στο City of Dreams Mediterranean, στοχεύουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά και τους ενήλικες να ασχοληθούν με το άθλημα. Προσβλέπουμε επίσης στη δημιουργία ενός εξαιρετικού χώρου που θα φιλοξενεί διεθνή τουρνουά και θα ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο, προσελκύοντας πιο πολλούς επισκέπτες στο νησί».

Ο κ. Παγδατής ευχαρίστησε τη Melco για την ευκαιρία που του δίνεται να βοηθήσει στη διάδοση του αθλήματος του τένις στην πόλη του.

pagdatiscod6pag

«Η Ακαδημία Τένις Marcos Baghdatis δεν είναι απλώς οι εγκαταστάσεις - είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που είχα εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το όνειρο δεν έχει να κάνει με το να αφήσω μια κληρονομιά, αλλά με μια βαθιά επιθυμία να εμπνεύσω τη νέα γενιά των φίλων του τένις στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε νέος, έφηβος, ή ενήλικας, να μπορεί να έρθει, όχι μόνο για να μάθει και να βελτιώσει τις ικανότητές του στο τένις, αλλά και για να απολαύσει το ταξίδι, να διασκεδάσει και να γίνει μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας τένις».

Δειτε Επισης

Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι
Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες