Τέσσερις πρωτιές για την ΚΙΑ στα βραβεία What Car? 2024

Η Kia εξασφάλισε τέσσερα βραβεία στο διαγωνισμό του δημοφιλούς What Car? 2024 επιβεβαιώνοντας ότι η νέα χρονιά πρόκειται να είναι άλλη μια συναρπαστική διαδρομή στο ταξίδι για να γίνει η Kia κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος λύσεων βιώσιμης κινητικότητας.

Βραβείο «Best Family SUV» για τo Kia Sportage για δεύτερη συνεχή χρονιά.

kiawhat2

«Καλύτερο Οικογενειακό Ηλεκτρικό SUV» για το Kia EV6

kiawhat

«Καλύτερο ηλεκτρικό 7θέσιο» για το Kia EV9

kiawhat3

Παγκόσμια πρωτιά: Η Kia κερδίζει το «Βραβείο Αυτοκινήτου Ρυμούλκησης» για την ευρεία επιλογή αυτοκινήτων με δυνατότητα ρυμούλκησης.

kiawhat4

Εκπρόσωπος της Kia ανέφερε ότι «τα βραβεία αυτά είναι ένα επίτευγμα για το οποίο μπορούμε να νιώθουμε πραγματικά περήφανοι. Το SUV Kia Sportage ηγείται της κατηγορίας του με τον ξεχωριστό σχεδιασμό, τους αποδοτικούς κινητήρες και την εντυπωσιακή πρακτικότητα, το γεγονός ότι οι αναγνώστες ψήφισαν ξανά για το EV6 και το EV9 που παρουσιάστηκε πρόσφατα είναι εντυπωσιακό».

Οι κριτές βαθμολόγησαν το Kia Sportage μπροστά από όλους τους άλλους αντιπάλους σε μια από τις πιο δημοφιλείς και απαιτητικές κατηγορίες. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ομάδα ειδικών ελεγκτών δρόμου του περιοδικού, σχολίασε ότι το Kia Sportage έχει πιο άνετη οδήγηση από τους βασικούς ανταγωνιστές, ωστόσο εμπνέει εμπιστοσύνη σε δρόμους με στροφές, χάρη στο ισχυρό κράτημα και το ακριβές τιμόνι. Διαθέτει έξυπνο και φιλικό προς τον χρήστη εσωτερικό που προσφέρει μια σωστά ανυψωμένη θέση οδήγησης και άφθονο χώρο για το κεφάλι και τα πόδια.

Το Kia EV6 εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ότι θέτει τα πρότυπα για τα EV στην κατηγορία του. Το αυτοκίνητο κέρδισε το βραβείο «Best Family Electric SUV» για το 2024, μπροστά από αρκετούς νεοφερμένους σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική κατηγορία. Οι κριτές σχολίασαν πως το Kia EV6 συνεχίζει να συνδυάζει μεγάλη γκάμα μπαταριών, γρήγορη φόρτιση, εξαιρετική ισορροπία οδήγησης και χειρισμό και γενναιόδωρα επίπεδα εξοπλισμού για ανταγωνιστική τιμή καλύτερη από οποιονδήποτε αντίπαλο. Επιπλέον, παρά την κομψή εμφάνισή του, είναι μια πρακτική επιλογή, που προσφέρει άφθονο χώρο τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Το Kia EV9 βραβεύτηκε επίσης με το βραβείο «Καλύτερο Ηλεκτρικό 7θέσιο». Το EV9 επαινέθηκε από τους κριτές για τις δυνατότητες, το άνετο σαλόνι και την αξία του σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Το EV9 μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλα ταξίδια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το από πού προέρχεται η επόμενη φόρτιση. Το μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία στην Ευρώπη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα εξοπλισμού, τολμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία EV.

Το τέταρτο τρόπαιο της Kia είναι το «Βραβείο Αυτοκινήτου Ρυμούλκησης», που συνήθως προορίζεται για ένα μεμονωμένο όχημα, αλλά φέτος αναγνωρίζεται η μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων της Kia με δυνατότητα ρυμούλκησης. Φέτος λοιπόν οι κριτές θεώρησαν ότι η Kia ως μάρκα άξιζε περισσότερο το βραβείο για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζει με συνέπεια σπουδαία αυτοκίνητα ρυμούλκησης, ανάμεσα σε diesel, υβριδικό ή ακόμα και ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Την Kia εκπροσωπεί στην Κύπρο η Loutsios Group με showrooms σε όλες τις πόλεις και στο www.kia.com.cy

Δειτε Επισης

Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Βρίσκει κλειστές πόρτες από τις τράπεζες για δάνειο ο ΑΔΜΗΕ-Ζητά ανάκτηση €250 εκατ. για να συνεχiστει ο GSI
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)