Powered by

Γεμάτα τα κέντρα αναψυχής και διασκέδασης τις γιορτές

Στο 85%-90% κυμάνθηκε η κίνηση στα κέντρα αναψυχής και διασκέδασης παγκύπρια τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Κέντρων Εστίασης, διασκέδασης και εκδηλώσεων (ΟΣΥΚΕΔΕ) Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου τόνισε πως στην αυξημένη επισκεψιμότητα συνέτειναν και οι καλές καιρικές συνθήκες. Όλες οι πόλεις - η Λευκωσία, η Λάρνακα, η Λεμεσός η Πάφος και η Ελεύθερη Αμμόχωστο - κινήθηκαν πάρα πολύ καλά τις παραμονές των εορτών, είπε, προσθέτοντας πως εργάστηκαν ικανοποιητικά οι ταβέρνες, τα εστιατόρια, αλλά και τα μουσικοχορευτικά κέντρα, τα κέντρα διασκέδασης. Το ίδιο συνέχισε, ισχύσε και στην Πόλη Χρυσοχούς ενώ είπε ότι η ίδια επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε και στις ταβέρνες των ορεινών θερέτρων.

Στόχος της Ομοσπονδίας, συνέχισε, είναι η προσφορά καλών και ποιοτικών υπηρεσιών στο κοινό ενώ παρατήρησε πως κάποια μουσικοχορευτικά κέντρα ήταν υπερπλήρη.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Θρασυβούλου είπε πως μετά τα Φώτα πάρα πολλές επιχειρήσεις στις παραλιακές πόλεις αναμένεται να κλείσουν για σκοπούς ανακαινίσεων ενόψει της επόμενης τουριστικής περιόδου, ενώ σε Λεμεσό και Λευκωσία η επισκεψιμότητα αναμένεται να μειωθεί και λόγω και της επιστροφής των φοιτητών στις χώρες όπου σπουδάζουν.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της επέκτασης της τουριστικής περιόδου, λέγοντας ότι θα πρέπει να ξεκινά από τις 20 Φεβρουαρίου. «Θέλουμε και πρέπει η επισιτιστική βιομηχανία να στηριχτεί και κατ' επέκταση να στηριχθεί η οικονομία του τόπου», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Ε. Λοϊζίδης: Μεγάλη επιβράδυνση στις προκρατήσεις για το καλοκαίρι-«Η οικονομική κρίση άρχισε να επηρεάζει σοβαρά»
Wizz Air: Μια αποκλειστική έκπτωση 15% σε επιλεγμένες πτήσεις για 24 ώρες
Χρίστος Αγγελίδης: Η αποτίμηση της χειμερινής σεζόν για τον τουρισμό και η εικόνα των κρατήσεων για το καλοκαίρι
Σηκώνει ξανά άγκυρα το Daleela... Όλες οι πληροφορίες για την φετινή θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Ανακοίνωσε την κάθοδο του Sumosan στο The Landmark Nicosia η MHV-Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας στην Κύπρο
Νίκος Ματθαίου: Επιστρέφει μετά την μεγαλύτερη ανακαίνιση στην ιστορία του το New Helvetia στις Πλάτρες (pics)
Τα επτά νέα ή λιγότερο γνωστά σημεία τουριστικών εμπειριών της επαρχίας Λάρνακας-Εκπαιδευτική ξενάγηση από ΕΤΑΠ
Η δυναμική του τουρισμού και οι νέοι μεγάλοι παίκτες-Οι αλλαγές την τελευταία δεκαετία
Απάτη με παραπλανητικό βίντεο... Χρησιμοποιούν ψευδώς το όνομα και την φωτογραφία του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου
Κέντρο παγκόσμιων αθλητικών συναντήσεων το Cap St Georges Hotel & Resort