YOO Limassol: Σε νέα εποχή η κατασκευή της πολυτελούς οικιστικής ανάπτυξης

Σε μια ουσιαστική φάση ανάπτυξης εισέρχεται το πρώτο οικιστικό έργο στην Κύπρο με το όνομα ενός ξεχωριστού brand, το YOO Limassol Inspired by Starck, εμπνευσμένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο σχεδιαστή, Philippe Starck.

Το πολυαναμενόμενο παράκτιο έργο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Philippe Starck διαθέτει 84 διαμερίσματα και 81 επαύλεις.

yoo

Με την οδική και δικτυακή υποδομή να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ξεκίνησε η κατασκευή του οικιστικού κτηρίου υπό την καθοδήγηση ενός καταξιωμένου γενικού κατασκευαστή.

yooerga

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, σημειώθηκε αξιοσημείωτη αύξηση ενδιαφέροντος και πωλήσεων από δυνητικούς αγοραστές και επενδυτές.

yoo7

Υπενθυμίζεται ότι οι εταιρείες που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το έργο YOO Inspired by Starck στην Κύπρο είναι η Property Gallery σε συνεργασία με τη Sarels E.P.C.M., οι οποίες είναι οι πρώτες εταιρείες στην Κύπρο αλλά και ολόκληρη τη Μεσόγειο που ο Philippe Starck έχει επιλέξει ως συνεργάτες για το παραθαλάσσιο έργο.

yoo3

Το πολυτελές έργο αναπτύσσει μια πόλη μέσα στην πόλη, με μία σειρά παραθαλάσσιων κατοικιών με πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, καθώς και μια πληθώρα ανέσεων που διασφαλίζουν έναν πλούσιο και ποικίλο τρόπο ζωής για τους κατοίκους της.

yoo2

Σημειώνεται ότι η YOO είναι ένα παγκόσμιο brand στο real estate και έχει ήδη αναπτυχθεί σε 36 χώρες, και σε περισσότερες από 45 πόλεις (όπως Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι κ.λπ.), μία εκ των οποίων είναι τώρα η Λεμεσός.

yoo4

Το έργο προσφέρει επιλογές διαμερισμάτων και επαύλεων με τεχνικές εμπνευσμένες από τον πολιτισμό και τη φύση προσφέροντας στους ένοικους την ευκαιρία να επιλέξουν αυτήν που τους ταιριάζει καλύτερα.

Ο σχεδιαστής εσωτερικού χώρου, Philippe Starck, θέλησε, με αυτό τον τρόπο να αναδείξει την φυσική ομορφιά της Κύπρου και την πλούσια ιστορία του νησιού, δύο χαρακτηριστικά της χώρας που θαυμάζει απεριόριστα.

Δειτε Επισης

Απορρίπτουν τη μεσολαβητική Παναγιώτου και ετοιμάζονται να παραλύσουν την οικοδομική βιομηχανία οι συντεχνίες
Χολωμένος με κάποιους εκ των κοινωνικών εταίρων ο Παναγιώτου...«Προσδοκία που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί»
Αγορά ακινήτων: Επιβραδύνεται ο ρυθμός αύξησης των τιμών των κατοικιών-Η ανάλυση της ΚΤΚ
Τρικυμία για το νερό... «Πυρά» Επιτροπής Εμπορίου κατά Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή για το πλαφόν
Τρεις Κύπριοι φοιτητές στους παγκόσμιους ψηφιακούς ηγέτες του αύριο
Ηλεκτρική διασύνδεση: Παρουσίασε νέα στοιχεία και ζήτησε επαναξιολόγηση της απόφασης της ΡΑΕΚ ο ΑΔΜΗΕ
Περιμετρικός Λευκωσίας: H νέα φάση που προκηρύχθηκε, η εκτιμώμενη αξία και ποια έργα περιλαμβάνει
Οι ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις στο Royal Apollonia - «Κατενθουσιασμένοι οι πελάτες»
Η Κύπρος στον προθάλαμο της κλίμακας «Α» των Fitch και S&P's μετά από 13 χρόνια
Ζητούν διευκρινίσεις επί της πρότασης Παναγιώτου για το πέναλτι 12% οι συντεχνίες