Είδε στελέχη της Royal Caribbean στο Μαϊάμι η Χατζημανώλη-Επαφές και με Norwegian Cruise Line

Με όλα τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας Royal Caribbean συναντήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη, παρουσιάζοντας το ανταγωνιστικό πλαίσιο πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών που παρέχει η νηολόγηση πλοίων υπό κυπριακή σημαία, καθώς και η εγκατάσταση ναυτιλιακής εταιρείας στην Κύπρο.

Η κ. Χατζημανώλη, σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Μαϊάμι από τις 17 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των επαφών με ομίλους που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας.

Η Υφυπουργός συνάντησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Michael Bayley, όπου επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Royal Caribbean να ενισχύσει τη συνεργασία της με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Επιπρόσθετα, οι προοπτικές για έναρξη συνεργασίας διερευνήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την εταιρεία Norwegian Cruise Line, ένα ακόμη όμιλο με σημαντικό μερίδιο στην αγορά της κρουαζιέρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μαϊάμι, η κ. Χατζημανώλη επισκέφθηκε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει κατασκευαστεί, το Icon of the Seas, ιδιοκτησίας της Royal Caribbean, και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του καθώς και να ενημερωθεί για τις καινοτόμες τεχνολογίες στις διάφορες λειτουργίες του πλοίου, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Υφυπουργός συναντήθηκε με μέλη της κυπριακής ομογένειας που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Μαϊάμι. Την Υφυπουργό Ναυτιλίας συνόδευε ο Πρέσβης της Κύπρου στις ΗΠΑ Ευάγγελος Σάββα.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Κουπόνια συνολικής αξίας €1000 για ψώνια σε κάθε οικογένεια που έχασε τη μόνιμη κατοικία της
Στο πλευρό των πληγέντων το My Mall Limassol-Αρχίζει τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κλάδους σχετικούς με τους υδρογονάνθρακες από το υπουργείο Ενέργειας
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα