25 χρόνια Sovereign Group στην Κύπρο: Εταιρική παρουσία και πρωτοβουλίες για την τέχνη

Η Sovereign Group, ένας διεθνής οργανισμός φορολογικού σχεδιασμού και παροχής εταιρικών και διοικητικών υπηρεσιών, γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο.

Με περισσότερα από 20 γραφεία παγκοσμίως, η Sovereign εξειδικεύεται στην ίδρυση και διαχείριση εταιρειών και διεθνών εμπιστευμάτων σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Με αφορμή τα 25 χρόνια δραστηριότητας της, η Sovereign Group διοργανώνει τα Μαθητικά Βραβεία Τέχνης Sovereign Art Foundation 2024 σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sovereign Art Foundation. Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2012, έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για καλλιτέχνες και φιλανθρωπικά ιδρύματα παγκοσμίως.

Οι στόχοι των βραβείων περιλαμβάνουν την αναγνώριση των ταλαντούχων μαθητών, την ανάδειξη της τέχνης στο εκπαιδευτικό σύστημα και τη συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς για την προώθηση των τεχνών. Τα βραβεία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων καλλιτεχνών, ενώ τα καθαρά έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικά ιδρύματα και συνδέσμους στη Κύπρο.

Τα Μαθητικά Βραβεία Κύπρου πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα εκπαιδευτικών οργανισμών και στοχεύουν στην ανάδειξη του ταλέντου των μαθητών και στην ενίσχυση του πολιτιστικού τοπίου του νησιού. Η πρωτοβουλία συνεχίζει να επιβραβεύει και να προάγει τη σημασία της τέχνης στο εκπαιδευτικό σύστημα, προσφέροντας χρηματικά έπαθλα και βραβεία σε μαθητές και σχολεία.

Για το πώς δραστηριοποιείται η Sovereign Group στην Κύπρο και ποιες υπηρεσίες προσφέρει όπως και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθητικά βραβεία The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024 που διοργανώνονται με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας της Sovereign Group και το όραμα του ιδρύματος για την προώθηση νέων ταλέντων στις τέχνες, μίλησε στην κάμερα του InBusiness TV o Διευθύνων Σύμβουλος της Sovereign Group – Κύπρου, Γιώργος Αγιομαμίτης.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα ανέφερε στο InBusiness TV ο κύριος Αγιομαμίτης:

Δειτε Επισης

Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο της Ε.Ε. η Μαρία Παναγιώτου- Συζητείται απλούστευση της ΚΑΠ
Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση της Ε.Ε. σε ΑΑΑ με σταθερή τάση ο Morningstar DBRS
Ν. Χριστοδουλίδης: Εθνική αποστολή με πανευρωπαϊκή διάσταση για την Κ.Δ. η Προεδρία της Ε.Ε. το 2026
Γ. Παπαναστασίου: Αξιόπιστο κέντρο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Η σημασία του Great Sea Interconnector
Γενικό Λογιστήριο: Ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Συμψηφίστηκαν ποσά ύψους €558,2 εκατ. μέχρι τέλος Μαρτίου από την Κυβέρνηση
Με υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για τα οικονομικά τους οι Κύπριοι
Πλώρη για την τελική διαμόρφωση της νέας στρατηγικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Προς υπογραφή συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας με Κιργισία η Κύπρος
Με κέρδη έκλεισε την βδομάδα το ΧΑΚ-Στο 0,38% η εβδομαδιαία απόδοση