powered by

Σε εξέλιξη η ανάπλαση της Λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση τμήματος της Λεωφόρου Κόλπου των Κοραλλίων στην Πέγεια, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πέγειας, οι εργασίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της υποδομής.

Όπως αναφέρεται, κατά την διάρκεια των εργασιών η Λεωφόρος Κόλπου των Κοραλλίων θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της οδού Ασκού μέχρι τη συμβολή της οδού Ακανθούς. Η συμβολή της οδού Λύσης με τη Λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων και της οδού Τρικώμου-Κόλπου των Κοραλλίων θα παραμείνουν κλειστές και θα μετατραπούν σε αδιέξοδο.

Ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου σημειώνει πως το έργο αφορά την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό τμήματος της Λεωφόρου Κόλπου Κοραλλίων στην Πέγεια, την απομάκρυνση ευτελών και ακατάλληλων μη αδειούχων κατασκευών στην επιφάνεια του δρόμου, τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση της λειτουργικής υποδομής και την κατασκευή διευκολύνσεων για την προσέλκυση επισκεπτών.

Στο έργο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας, περιλαμβάνεται η υπερύψωση του δρόμου στο ίδιο επίπεδο με τα πεζοδρόμια, η τοποθέτηση γρανιτόλιθων σ’ όλο το πλάτος και μήκος του υπό κατασκευή τμήματος, κατασκευή συστήματος αποχέτευσης όμβριων υδάτων, υπογειοποίηση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας και μοντέρνος οδικός φωτισμός.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ