Πάνω από 400 άτομα έδωσαν το παρών τους στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Trust Insurance Cyprus

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ της Trust Insurance Cyprus.

Περισσότερα από 400 άτομα, Διοίκηση, Διοικητικό Προσωπικό και Ασφαλιστικοί Πράκτορες έδωσαν το παρών τους σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους της Trust οι οποίες για άλλη μια χρονιά κατόρθωσαν να κάνουν το αδύνατο δυνατό και να τοποθετήσουν την Trust και πάλι στην Κορυφή.

Στη Ομιλία του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθντής της Εταιρείας κ. Χρίστος Χριστοδούλου αφού ευχαριστήσε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία τόνισε ότι η Εταιρεία κατόρθωσε το 2023 να φτάσει κοντά στα 53 εκατομμύρια και με ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 15%.

trustxmas3

Ο συνδυασμός επιτυχίας, τόνισε, του Ασφαλιστή, Προσωπικού και Εταιρείας με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργούν την πιο συμπαγή και δυνατή ομάδα στην αγορά. «Κοιτάζοντας μπροστά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να δημιουργήσουμε την Εταιρεία των €100εκατομμυρίων, με παραγωγή από την Κύπρο και την Ευρώπη. Να είμαστε η Εταιρεία επιλογής του πελάτη για την προϊοντική μας υπεροχή, και άριστη εξυπηρέτηση με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Να είμαστε μπροστά από την εποχή μας σε τεχνολογία και να προσθέτουμε αξία στα ασφάλιστρα που ο πελάτης μας πληρώνει, με νέες υπηρεσίες και καινοτόμες ιδέες » συνέχισε.

trustxmas2

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ Κρίς Γεωργιάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμβάλλοντες στην επιτυχία δηλώνοντας πεπεισμένος ότι ακόμη τα καλύτερα έρχονται.

trustxmas4

Ο κ Ghazi Abunahl, μέτοχος και Πρόδρος της Nest Investments στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που ακολουθεί τη Trust και ευχήθηκε το 2024 να αποτελέσει ένα ακόμη ορόσημο στην εξέλιση της εταιρείας.

trustxmas5

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή Ηλία Βρεττό και την μπάντα του οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για το σκοπό αυτό, σε ένα άρκως εορταστικό πρόγραμματα.

Δειτε Επισης

Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής