Pyrgou Vakis: Ανακοινώνει την προαγωγή της Γεωργίας Παπά και της Νότας Πελεκάνου σε Partners

Η Δικηγορική Εταιρεία Pyrgou Vakis, αναγνωρισμένη ως «Top Tier Firm» από το The Legal 500 EMEA, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάδειξη δύο δικηγόρων σε Partners από τον Ιανουάριο του 2024.

Οι νέοι Partners, η κ. Γεωργία Παπά και η κ. Νότα Πελεκάνου, εκπροσωπούν διάφορους τομείς πρακτικής.

Η Γεωργία είναι δικηγόρος εταιρικών και εμπορικών υποθέσεων (Corporate and Commercial Law) με εκτεταμένη εμπειρία σε συμβουλευτικές εργασίες (advisory), συγχωνεύσεις και εξαγορές (mergers and acquisitions), τραπεζικές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές (banking and finance transactions), καθώς και σε εργασίες σχετικές σε ζητήματα συμμόρφωσης (compliance).

pyrgouvakisgeorgiapapa

Η Νότα είναι έμπειρη δικηγόρος με εκτεταμένες γνώσεις τραπεζικού δικαίου (banking law) και επίλυσης διαφορών (dispute resolution).

pyrgouvakisnota

Η πρόσφατη ανανέωση της εταιρικής εικόνας της εταιρείας και η περαιτέρω ανάπτυξή της μέσα στο 2023, υπογραμμίζουν την έμπρακτη δέσμευση της Δικηγορικής Εταιρείας Pyrgou Vakis στην εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω της στρατηγικής της επέκτασης, καθώς και την ισχυρή δέσμευση της εταιρείας προς την καλλιέργεια των ταλέντων και των δυνατοτήτων της ομάδας της, καλωσορίζοντας τη νέα γενιά εταίρων.

"Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που η Γεωργία και η Νότα εργάζονται μαζί μας ως Partners καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται", δήλωσε η κ. Μελίνα Πύργου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δικηγορικής Εταιρείας Pyrgou Vakis.

Η κ. Πύργου πρόσθεσε: "Η ανάπτυξη των ανθρώπων μας και η επαγγελματική τους πορεία είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε ταλέντα να ξεδιπλώνονται. Τόσο η Γεωργία όσο και η Νότα έχουν επιδείξει αφοσίωση στην εταιρεία, στις αξίες της και στους πελάτες μας και έχουν αποδείξει η καθεμία στον τομέα της τις ικανότητες της".

Η Δικηγορική Εταιρεία Pyrgou Vakis είναι μια ιδιαίτερα αναγνωρισμένη δικηγορική εταιρεία στην Κύπρο με όλα τα μέλη της να έχουν τον ίδιο στόχο: την παροχή άριστων, ευέλικτων και καινοτόμων νομικών υπηρεσιών με επίκεντρο τον πελάτη και τις καλύτερες δυνατές, πελατοκεντρικές νομικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμες στη ιστοσελίδα www.pyrgouvakis.com

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα