Complytek: Μια από τις 100 κορυφαίες εταιρείες ρυθμιστικής τεχνολογίας παγκοσμίως

Η Complytek, ένας κορυφαίος πάροχος στον τομέα της ρυθμιστικής τεχνολογίας, είναι περήφανη να ανακοινώσει την συμπερίληψή της στο RegTech100 για το 2024.

Αυτή η περίφημη λίστα συντάσσεται από το RegTech Analyst για έβδομη συνεχή χρονιά και αναδεικνύει τις 100 κορυφαίες εταιρείες που επαναστατούν στον κόσμο της ρυθμιστικής τεχνολογίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η λίστα RegTech100 για το 2024 περιλαμβάνει τις πιο καινοτόμες και επιδραστικές εταιρείες που βοηθούν τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα να αντιμετωπίσουν τις πολυπλοκότητες των σύγχρονων ρυθμιστικών περιβαλλόντων.

Μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από υψηλό πληθωρισμό και τις μειωμένες ιδιωτικές επενδύσεις, ο τομέας του RegTech έχει δείξει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, με προβλεπόμενη αύξηση από 12,82 δισ. δολάρια το 2023 σε 60,77 δισ. δολάρια έως το 2030.

Αυτή η διάκριση της Complytek αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της για παροχή κορυφαίων λύσεων στην ασφάλεια πληροφοριών, τη συμμόρφωση, τη διαχείριση κινδύνων και την πρόληψη απάτης.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση των λειτουργικών διαδικασιών στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω καινοτόμων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου & Συνιδρυτή Χρίστου Ττινιόζου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της φετινής λίστας RegTech100, καθώς αυτή η αναγνώριση αντανακλά τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας στην καινοτομία της ρυθμιστικής τεχνολογίας. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην παροχή λύσεων στους πελάτες μας που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του διαρκώς εξελισσόμενου οικονομικού τοπίου».

Δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή & Συνιδρυτή Αναστάσιου Ττινιόζου: «Το να είμαστε μέρος της λίστας RegTech100 αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Complytek.

Επιβεβαιώνει τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη τεχνολογιών που είναι καθοριστικές στη μεταμόρφωση των τομέων συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνων. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ως ηγέτης στον χώρο του RegTech».

Η πλήρης λίστα RegTech100 και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε εταιρεία είναι διαθέσιμες στο www.RegTech100.com.

  • Σχετικά με την Complytek:

Η Complytek είναι ένας κορυφαίος πάροχος λογισμικού που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις σε θέματα Anti-Money Laundering (AML), Know Your Client (KYC), Ρίσκου και Συμμόρφωσης.

Για 17+ χρόνια, η εταιρεία συμβάλλει στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών εντολών εκατοντάδων οργανισμών παγκοσμίως σε κλάδους Τραπεζικής, Επενδύσεων, Forex, Ασφαλίσεων, Πληρωμών, Παιγνίων, Crypto, κ.ά.

Αποστολή της Complytek αποτελεί η επιδίωξη ενός κόσμου ελεύθερου από οικονομικό έγκλημα, απάτη, ξέπλυμα χρήματος, καθώς κι από το εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών.

Η εταιρεία υποστηρίζει με αμετακίνητη δέσμευση αυτήν την αποστολή, με όχημα την καινοτομία.

Η τεχνολογία της, που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη και μοντέλα machine-learning, αναδιαμορφώνει την εκτέλεση της συμμόρφωσης, βελτιστοποιώντας και αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες.

Οι συνεργασίες με παγκόσμιους ρυθμιστικούς φορείς και ειδικούς του κλάδου υπογραμμίζουν την αφοσίωση της Complytek να εξασφαλίζει συνεχώς εξαιρετικές υπηρεσίες στο πελατολόγιό της.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;